TOMIĆ O VEČITOM DERBIJU: Mnogo će nam značiti Rivers, Lendejl i Renfro su odličan tandem
Foto: Starsport©

polufinale aba lige

TOMIĆ O VEČITOM DERBIJU: Mnogo će nam značiti Rivers, Lendejl i Renfro su odličan tandem

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milasn Tomić rekao je da pred polufinale ABA lige sa Partizanom ne može da menja ništa veliko u igri crveno-belih i da crno-beli imaju kvalitete koje ne treba potceniti.

"Nema mnogo tajni jer možeš da ubaciš detalje koji se tiču odbrane ili napada, a to su sitnice kojima možeš da iznenadiš protivnika. U ovom trenutku ne možeš da menjaš ništa krupno", kazao je trener Crvene zvezde.

"Svi znamo kako igra Partizan, verovatno i oni znaju kako igramo mi. Ako poredimo prethodne tri utakmice, uvek je bilo nekih taktičkih detalja gde smo pokušali da iznenadimo jedini druge. To su sve sitnice i detalji ali nije celokupna taktika", rekao je Tomić gostujući u emisiji "U obruču".

Trener Crvene zvezde je priznao da ćetimu mnogo značiti Kej Si Rivers, igrač koji jednim potezom ili serijom poena može da prelomi utakmicu, ali se složio da i Partizan ima svoje adute.

"Sigurno da je jedan od najbitnijih igrača (Džok) Lendejl koji igra sjajno u tandemu sa (Aleksom) Renfroom. Igraju odlično, ne treba potcenjivati ni ostale igrače, ali taj tandem u ovom trenutku igra najbolje", priznao je Tomić.

U tekućoj sezoni Zvezda i Partizan odigrali su tri međusobna susreta. Obe utakmice u ligaškom delu regionalnog šampionata dobila je Crvena zvezda, dok je Partizan slavio u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Kurir sport / TV Arena sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track