"Premijerka je kao Crni vitez iz 'Monti Pajtona'"

Holandski premijer Mark Rute doveo je u vezu britansku premijerku Terezu Mej sa likom iz "Monti Pajtona".

Izvor: B92

Nedelja, 17.03.2019.

23:20

Foto: GettyImages

On je koleginicu uporedio sa likom koji je odbijao da prizna poraz uprkos tome što je u dvoboju izgubio i noge i ruke.

"Imam ogromno poštovanje prema Terezi Mej. Ponekad me podseća na lika iz 'Monti Pajtona' koji, pošto su mu isečene i ruke i noge, kaže svom protivniku: 'Hajde da bude nerešeno'", rekao je Rute, gostujući u emisiji "WNL op Zondag", javio je Blumberg.

Rute je, naime, mislio na Crnog viteza koga je u filmu "Monti Pajton i Sveti gral" glumio Džon Kliz i koji je, pošto mu je kralj Artur, odsekao sve udove, uzviknuo: "Ja sam nepobediv", podseća Politiko.

Holandski premijer je rekao da je Britanija "trenutno u veoma lošoj poziciji", ali da on poštuje britansku koleginicu jer nastavlja da se i dalje bori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: