Najnovije vesti
Zabava Zadruga 2
"MOŽE MOJA UNUKA I SIROMAŠNIJE DA ŽIVI" Deda Ane Korać otkrio da podržava njenu vezu sa Davidom, ali ovaj detalj sve IZNENADIO

"MOŽE MOJA UNUKA I SIROMAŠNIJE DA ŽIVI" Deda Ane Korać otkrio da podržava njenu vezu sa Davidom, ali ovaj detalj sve IZNENADIO

Deda rijaliti zvezde Ane Korać, Ivančanin Petar Korać za "Pulsonline.rs" je rekao da prati unuku i njene dogodovštine u rijalitiju koje se u poslednje vreme svode na maženje, a sve češće i na seks sa Davidom Dragojevićem.

OGLASILA SE DAVIDOVA MAJKA ZBOG PROSTITUCIJE: "Ko bi prihvatio tako nešto" Foto: screenshot tv pink / screenshot
OGLASILA SE DAVIDOVA MAJKA ZBOG PROSTITUCIJE: "Ko bi prihvatio tako nešto"
Ana Korać
Foto: screenshot
Ana Korać

Anin deda ne krije da sve prati i što je začuđujuće nije rekao da mu je neprijatno što se ćerka njegovog pokojnog sina slobodno pronaša pred zadrugarima, kao i milionskim auditrijumom "Pink" televizije.

-Pratim sve šta radi i ponosan sam kako je fina devojka. Učtiva je kao i uvek, tiha i staložena. Ne da na sebe, a to što ima seks neka ima, to je za ljude. Ne radi ništa nenormalno- rekao je Anin deda Petar kao iz topa.

On ističe da mu se David Dragojević dopada i kaže da veruje da će veza njene unuke sa Dragojevićem da opstane i po završetku rijalitija.

David Dragojević i Ana Korać
Foto: Printscreen / youtube
David Dragojević i Ana Korać

Na naše pitanje da li će David moći da joj obezbedi skupe automobile, "roleks" satove i popravke na telu, deda je opet dao neočekivan odgovor.

- Može moja unuka i siromašnije da živi. Odrasla je u skromnoj porodici gde je ljubav bila bitnija od para, tako da verujem da će ostati sa tim finim dečkom Davidom- kaže Petar Korać.