Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.03.2019.

17:15

Lacio ubedljiv protiv Parme, Sergej asistent

Fudbaleri Lacija slavili su na Olimpiku rezultatom 4:1 protiv Parme u 28. kolu italijanske Serije A.

Izvor: SN

Autor: SN

Lacio ubedljiv protiv Parme, Sergej asistent
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Laciju je bilo dosta 45 minuta da "rutinira" Parmu, a u vođstvo ih je doveo nekadašnji fudbaler Voždovca, Adam Marušić u 22. minutu utakmice, a asistent za gol mu je bio srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

Na 2:0 povisio je Luis Alberto sa bele tačke, samo četiri minuta kasnije, da bi isti igrač postigao i treći pogodak u 38. minutu, a poslednji gol za Lacio je postigao Senad Lulić na asistenciju upravo Alberta.

Parma je u drugom poluvremenu samo ublažila poraz pošto je Sprokati u 77. minutu postigao gol i postavio konačnih, Lacio 4 – Parma 1.

Empoli je savladao Frozinone rezultatom 2:1, a Rade Krunić je ponovo pružio sjajnu partiju. Jedan od najboljih asistenata italijanske Serije A je još jednom bio asistent ovoga puta kod drugog pogotka Empolija koji je postigao Marko Pajač, a u vođstvo ih je sa bele tačke doveo Frančesko Kaputo. Frozinone je uspeo samo da smanji prednost golom Luke Valcanije u 70. minutu.

Atalanta je sa Kijevom remizirala, a "Leteći magarci" su poveli preko Međorinija u 32. minutu da bi Josip Iličić postavio konačan rezultat u 55. minutu

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu