Nova vest
Košarka

Nedelja, 17.03.2019.

11:42

Tomić: Očekujem punu halu protiv Partizana

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegov tim zasluženo osvojio prvo mestu na kraju regularnog dela ABA lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Tomić: Očekujem punu halu protiv Partizana
Foto: Starsport

"Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu i da smo raspodelili minutažu dobro. Jedino je Simanić odigrao 24 minuta, a svi ostali od 12 do 18 i svi su odigrali dobro. Mislim da smo zasluženo osvojili prvo mesto u regularnoj fazi ABA lige i da smo to bili najbolji, ali to nije dovoljno. Pred nama je plejof, jedan cilj je ostvaren, a to je da imamo prednost domaćeg terena", rekao je Tomić posle utakmice.

Strateg crveno-belih je pozvao navijače da podrže njegov tim u meču sa Partizanom.

"Od sledeće utakmice kreće plejof i očekujem da bude puna dvorana i da protiv Partizana imamo istinsku prednost domaćeg terena", dodao je Tomić.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević istakao je da je ovo sjajna sezona mlade ekipe u ABA ligi:

"Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Mislim da je utakmicu odlučila druga četvrtina. Kada izgubite 27 razlike, a tri četvrtine ne izgubite, već samo jednu... To dovoljno govori koliko je utakmica bila čudna. Promašivali smo zicere, nismo kontrolisali skok… Zvezda je to iskoristila i napravila nedostižnu razliku. Mislim da je ovo jedna sjajna sezona mlade ekipe. Završili smo peti što je drugi najbolji skor u istoriji kluba, lansirali još nekoliko mladih igrača koji će verujem igrati u NBA ligi. Ciljeve smo ostvarili, sada ćemo dobro da se odmorimo, imamo dovoljno vremena da se spremimo za domaću ligu", izjavio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve