Vlasnik beogradskog restorana otkriva kako se ponašao Džoni Dep VIDEO

"Opušten, galantan i okružen zgodnim damama iz Srbije", tako su opisali poznatog glumca Džonija Depa u jednom beogradskom restoranu gde je svetska zvezda provela nekoliko sati tokom boravka u glavnom gradu Srbije.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.03.2019.

12:05

Vlasnik beogradskog restorana otkriva kako se ponašao Džoni Dep VIDEO
Foto: Gettyimages

Iako je Dep pre dva dana otišao u Crnu Goru, da nastavi snimanje filma, kockice o njemu se i dalje sklapaju. Šta voli, kako se ponaša, da li je nadmen ili cicija...

Prvo su došli momci iz obezbeđenja, da osmotre prostor. Ali, oni ne govore odmah o kome se radi. Najbezbednije je kada VIP društvo bude odvojeno od ostalih.

"Kada su videli koliko njih ima i ceo taj protokol, posle toga su me neki pitali, je l' sam sanjao, je l' je ovo Džoni Dep prošao ovde", ispričao je za TV Prva vlasnik restorana Ivica Stanković.

"Totalno opušten i kul lik, kao roker", opisuje ga Stanković.

Ko mu je pravio društvo i da li je ostavio napojnicu, pogledajte u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: