Najnovije vesti
Vesti Hronika
"OBEĆAVAO MU USPEH U KARIJERI" Fudbalski trener iz Novog Pazara uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloletnika (14)

"OBEĆAVAO MU USPEH U KARIJERI" Fudbalski trener iz Novog Pazara uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloletnika (14)

Novopazarska policija uhapsila je muškarca D. T. (28) zbog sumnje da je u prethodnom periodu seksualno napastvovao maloletnog dečaka (14), nezvanično saznaje "Blic".

MUP hapšenje iznuda Foto: MUP / Promo
MUP hapšenje iznuda

Prema nepotvrđenim informacijama, čudno ponašanje dečaka prvo su primetili drugari i nastavnici jedne osnovne škole koji su predložili školskom psihologu da obavi razgovor sa njim.

- Tokom razgovora, dečak se poverio psihologu i kazao da je žrtva seksualnog zlostavljanja. Nakon toga, psiholog je obavestio direktora, a on policiju koja je započela istragu – tvrdi naš izvor upućen u slučaj.

Dečak je istu stvar ispričao i policiji, koja proverava njegove navode.

- Rekao je da ga je seksualno zlostavljao fudbalski trener, da se to dešavalo nekoliko puta i to u stanu osumnjičenog. Uverljivo je opisao raspored prostorija u stanu, na kojem spratu i gde se nalazi. Kazao je da mu je trener obećavao blistavu karijeru ukoliko ga bude zadovoljavao – priča naš izvor.

Po nalogu tužioca, dečak je podvrgnut lekarskim pregledima koji će pokazati da li na njegovom telu ima tragova povreda.

- Svi navodi se proveravaju, osetljiv je slučaj i policija postupa oprezno. Uzeta je izjava i od osumnjičenog, čeka se nalaz lekara i onda će biti preduzete mere – dodaje izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni D. T. je ranije živeo u inostranstvu, a od prošle godine je počeo da radi kao trener u jednoj školi fudbala u Novom Pazaru. Nedavno je, kako saznajemo, otpušten sa tog posla.