Najnovije vesti
Vesti Hronika
PONOVO UHAPŠEN "UBICA IZ VELIKOG BRATA" Upao u dom svoje babe i pretio joj da će je ZAPALITI ŽIVU, a onda na Fejsbuku ostavio BIZARNU PORUKU

PONOVO UHAPŠEN "UBICA IZ VELIKOG BRATA" Upao u dom svoje babe i pretio joj da će je ZAPALITI ŽIVU, a onda na Fejsbuku ostavio BIZARNU PORUKU

Antal Skendžić (32), bivši učesnik rijalitija "Veliki brat", koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva majke, ponovo je uhapšen prošle nedelje zbog pretnji svojoj babi Rozaliji Greguš (82).

PONOVO UHAPŠEN "UBICA IZ VELIKOG BRATA" Upao u dom svoje babe i pretio joj da će je ZAPALITI ŽIVU ako mu ne prepiše kuću Foto: Facebook
PONOVO UHAPŠEN "UBICA IZ VELIKOG BRATA" Upao u dom svoje babe i pretio joj da će je ZAPALITI ŽIVU ako mu ne prepiše kuću

Kako saznajemo, on je 4. marta u večernjim satima došao u kuću svoje babe u Lukinom Selu kod Zrenjanina, pretio joj i tražio nasledstvo.

- Došao je kod Rozalije znajući d aje sama. Zahtevao je da mu da nasledstvo jer, kako je rekao, u Beogradu živi kao beskućnik i u teškoj je materijalnoj situaciji. Vikao je na staricu, govorio joj da će je ubiti i zapaliti je živu sa sve kućom - kaže sagovornik "Kurira".

Kako je dodao nesrećna žena tada je pozvala drugog unuka, pa je Skendžić poludeo i počeo da preti i bratu.

Prema nezvaničnim informacijama preplašena starica tada je pobegla kod komšija, probudila ih i ispričala im šta se dogodilo. Ostala je u njihovoj kući, a unuk je pozvao policiju koja je brzo stigla u selo.

- Sumnja se da je uzeo neke stvari iz kuće. Rozalija je veoma uznemirena i uplašena jer joj je Antal i ranije pretio - kaže izvor lista.

Policija je ubrzo raspisala potragu za Antalom, osuđenom ubici, i on je uhapšen posle šest dana, odnosno 10. marta u okolini Beograda.

Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i i određen mu je pritvor do 30 dana.

On se potom oglasio na svom Fejsbuk profilu, gde je izjavio da nema nameru nikoga da ubije, a potom i objasnio da je svoju majku pre 12 godina "ubio iz milosrđa".

- Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni. Prijavljuju me za nešto što nisam učinio. Neću ubiti Iliju, ni Stevu, ni babu Rozaliju. Uubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuću jedno od tri, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbedi advokata da me spase jer sam nevin! Odležao sam svoje - napisao je Skendžić.