EL: Olimpija postigla četiri poena za četvrtinu, ali ipak upisala veliki trijumf protiv Olimpijakosa!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.03.2019.
22:29
Izvor: Sportske.net

Pobeda koja bi mogla da znači plasman u doigravanje za italijanskog šampiona.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

U okviru 26. kola Evrolige, Olimpija Milano je dočekala ekipu Olimpijakosa, slavili su u "Mediolanum forumu" domaći košarkaši sa 66:57.

Dobro su puleni Simonea Pjaniđanija odigrali prvi kvartal, pa su na prvu pauzu otišli sa devet poena prednosti.

A onda, gotovo istorijski kvartal za "Manekene", postigli su samo četiri poena za 10 minuta košarke, Olimpijakos je takođe bio neefikasan, ali daleko efikasniji, ubacili su 13 i poravnali rezultat pred veliki odmor.

Ipak, nakon pauze od 15 minuta, domaći košarkaši su ponovo ušli u dobar ritam, ovoga puta postižu čak 26 poena i u poslednjih 10 minuta ulaze sa 10 poena prednosti.

Uspeli su da zadrže prednost do samog kraja, te su upisali veoma bitan trijumf u borbi za plej-of.

Igrač utakmice, naravno, Majk Džejms sa čak 27 poena i po šest skokova i asistencija, pratio ga je Micov sa 13 poena, Nedović je dodao sedam. Interesantno, Tarčevski i Bruks su zajedno upisali 11 poena, ali su uhvatili po 10 skokova.

U poraženom sastavu na ivici dabl-dabl učinka Milutinov sa 13 poena i devet skokova, pratio ga je Vilijams-Gos sa 11 poena i šest asistencija, dok je 10 poena dodao Vezenkov.

Podbacili su najiskusniji, Printezis svega četiri poena, Spanulis samo dva.

Tako je italijanski sastav ostvario 14 pobedu, imaju 12 poraza, pa tako imaju jedan trijumf više od Olimpijakosa, ali i bolji učinak međusobnim susretima, slavili su oba puta protiv čete Dejvida Blata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke