Najnovije vesti
Zabava
NJIHOVO VENČANJE JE PRATIO CEO SVET Glumica i 10 godina mlađi pevač okruženi LUKSUZOM, a zbog njegovog poklona će joj ŽENE ZAVIDETI

NJIHOVO VENČANJE JE PRATIO CEO SVET Glumica i 10 godina mlađi pevač okruženi LUKSUZOM, a zbog njegovog poklona će joj ŽENE ZAVIDETI

Prelepa glumica i nekadašnja miss sveta, Prijanka Čopra, udala se za deceniju mlađeg partnera, pevača Nika Džonasa, a njihovo spektakularno venčanje je pratio ceo svet.

Prijanka Čopra venčanje Foto: Profimedia
Prijanka Čopra venčanje

Indijka Prijanka Čopra koja je 2000. godine izabrana za mis sveta, i nekadašnji pevač benda "Jonas Brothers" želeli su da njihovo venčanje bude odraz dve kulture, hindu i hrišćanske.

Sve je počelo u kući njene majke ceremonijom "puja", zatim "sagneetom", delom svečanosti na kojoj se porodice takmiče u plesu i pevanju, te ceremonijom "mehendi" u sklopu koje se nevesti iscrtavaju tradicionalne tetovaže na dlanovima i rukama.

Potom su razmenili bračne zavete prema hrišćanskim običajima, a venčao ih je Nikov otac u "Jodhpur’s Umaid Bhawan" palati u Radžastanu. Prelepi detalji, luksuz i mladine haljine oduševili su ljude širom planete, a Prijanka iz dana u dan pokazuje koliko uživa u ljubavi sa suprugom.

Ovog puta glumica se pohvalila da joj je Nik kupio luksuzni Mercedes Maybach u vrednosti od 200.000 dolara, a ispred automobila su pozirali a šampanjcem i sa psom.

Više njihovih fotografija sa venčanja pogledajte u galeriji.