Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Uživali su u oralnom seksu, a onda je ona nakon toga POČELA DA SE GUŠI. Šok je usledio kada je saznala RAZLOG

Uživali su u oralnom seksu, a onda je ona nakon toga POČELA DA SE GUŠI. Šok je usledio kada je saznala RAZLOG

Bizarnim spletom okolnosti jedna devojka je pala u anafilaktički šok, a razlog tome je, penicilin koji je njen partner uneo u organizam pre seksualnog odnosa u kojem joj je ejakulirao u usta.

bolnica shutterstock_546904408 Foto: shutterstock
bolnica shutterstock_546904408

Devojka stara 31 godinu iz Španije, završila je zbog gutanja partnerove sperme u bolnici, a razlog tome je alergijska reakcija na penicilin koji je njen partner pre odnosa uneo u organizam preko antibiotika, ne znajući da je ona alergična na njega.

Ona je tada pala u anafilaktički šok, zbog čega je povraćala i počela da se guši zbog čega je hitno hospitalizovana u opštoj bolnici Universitari de Alakant gde je dobila dozu adrenalina i steroida kako bi mogla ponovo normalno da diše. Tokom pregleda nju su doktori više puta pitali da li je unela penicilin u svoj organizam, na šta im je ona tvrdila kako nije.

Kasnije se ipak utvrdilo kako je lek za lečenje upale uha, koji je njen partner popio četiri sata pre seksa, na bazi penicilina.

British Medikal Žurnal Kejs Riports objavili su ovaj slučaj za koji tvrde da je prvi takav koji su zabežili. Takođe, ljudima alergičnim na penicilin preporučili su korišćenje kondoma prilikom seksa sa partnerom koji se leči tabletama i drugim lekovima tog tipa koji bi mogli sadržati neki oblik penicilina i imati opasne posledice po njihovo zdravlje.

- Prema našim saznanjima, ovo je prvi prijavljen slučaj sumnje na amoksicilin-induciranu anafilaksiju kod žene nakon polnog kontakta sa muškarcem koji je uzimao lek. Pretpostavljamo da se lek oralno preneo putem njegove sperme - objasnila je Suzana Almenara, glavni autor izveštaja. Ona je istakla kako su zabeleženi ovakvi slučajevi koji su se događali nakon ljubljena sa partnerom, ali ovo je prvi put da im je neko došao sa alergijskom reakcijom nakon oralnog seksa.

Inače, prema pisanju tabloida, devojka se od alergijskog napada i njegovih posledica oporavljala nedelju dana.