Vojnik pronađen mrtav u reci Bistrici; Meštani u šoku: Ovo je i za nas tragedija

S.BABOVIĆ

13. 03. 2019. u 09:03

Telo muškarca starog 38 godina nađeno je u reci Bistrica, u ataru sela Dvorane kod Kruševca

Војник пронађен мртав у реци Бистрици; Мештани у шоку: Ово је и за нас трагедија

Mesto nesreće Foto S. Babović

Telo muškarca starog 38 godina pronađeno je u reci Bistrica, u ataru sela Dvorane kod Kruševca, saznaju “Novosti”.

Prema saopštenju Ministarstva odbrane reč je o profesionalnom vojniku desetaru I. M. (38) iz Kruševca koji je bio na službi u 246. bataljonu ABHO.

On je obavljao dužnost vozača motornog vozila u okviru realizacije planske aktivnosti logističkog obezbeđenja dnevno-noćnog kondicionog marša svoje jedinice

U toku je uviđaj a na mestu nesreće nalaze se Viši javni tužilac iz Kruševca, organi Vojne policije i Ministarstva unutrašnjih poslova koji sprovode uviđaj.

VOJSKA NAM JE TU REDOVNO, OVO JE I ZA NAS TRAGEDIJA

Sa našom vojskom smo tu stalno, dolaze, ostanu tu dan-dva, a u utorak su najpre došli sa dva kamiona-svedoči za “Novosti” Milan Radovanović (68), koji u selu Dvorane kod Kruševca, živi nedaleko od mesta gde je nastradao pripadnik Vojske Srbije, desetar I.M.(38).

-Ništa se slično nije dogodilo, tek sam jutros saznao za tragediju. Ovde je duboko korito, ali reka sada nije dovoljno velika. Dvorište je celo osvetljeno, tu su tereni za male sportove.

Radovanović živi samo 100-ak metara od mesta gde se dogodila nesreća. Pokazuje nam da je duž obale sa strane gde je u šatorima smeštena vojska, u šatorima, sa logostikom, postavljena žičana ograda .Na jednom mestu je “propust”, pa sagovornik “Novosti” pretpostavlja da je nesrećni vojnik možda tu nekako prošao. I meštanima Dvorana teško je zbog tragedije koja se dogodila.

Meštanin Milan Radovanović Foto S. Babović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije