Hrvatska ministarka poklonila brojanicu devojčici koju je udarila kolima

Hrvatska ministarka regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, koja je sa nevažećom vozačkom dozvolom u subotu automobilom naletela na devojčicu u Vinkovcima, poklonila joj je krunicu (brojanicu).
Hrvatska ministarka poklonila brojanicu devojčici koju je udarila kolima
Foto: Pixabay
Brojanicu joj je poklonila prilikom odlaska iz bolnice gde ju je posetila, prenosi zagrebački "Jutarnji list".
 
Žalac je na devojčicu naletela u subotu oko 10 časova ujutru, a iako je prvo policija saopštila da je devojčica prelazila ulicu van pešačkog prelaza, vrlo brzo se ispostavilo da u blizini i nema prelaza.
 
Hrvatska ministarka je u ponedeljak priznala da joj vozačka dozvola ne važi od juna 2016. godine i da vozi samo vikendima, kao i da je premijeru Andreju Plenkoviću ponudila ostavku, koju on nije prihvatio.
  • dežavu

    13.03.2019 13:35
    dežavu
    Jel ih negde kloniraju na ovim prostorima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet