Citroen na sajmu u Beogradu slavi 100. rođendan, uz dve premijere

Godina 1919. predstavlja jednu od važnijh za francusku, ali i svetsku automobilsku industriju. Naime, tada je počela proizvodnja vozila pod imenom Citroën, brenda koji će svetu kasnije podariti mnoge nezaboravne i revolucionarne modele.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.03.2019.

12:30

Citroen na sajmu u Beogradu slavi 100. rođendan, uz dve premijere
Citroen C5 Aircross

Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Citroën započinje i u našoj zemlji proslavu svoje stogodišnjice.

Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeno pregršt noviteta i biće ponuđeni specijalni uslovi kupovine.

Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 700 kvadrata u ove dve hale očekuju nas najnoviji modeli i lepa iznenađenja za kupce. Svakako da je najinteresantnija premijera novi SUV C5 Aircross.

Ovaj model uvodi dve velike novine: Citroënovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort, za dodatnu udobnost u vožnji.

Pored toga nudi modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika koja se kreće do 720 litara.

C5 Aircross takođe donosi novitete kroz 20-ak savremenih tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novi automatski menjač sa 8 brzina.
Citroen Berlingo
Na štandovima Citroëna u Hali 1 i Hali 4 biće izložen i Berlingo najnovije generacije, nedavno nagrađen u obe svoje verzije: putnička je osvojila evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija je dobila priznanje u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019.

Pored ova dva noviteta, Citroën predstavlja i ostale modele iz aktuelne ponude: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Spacetourer i druga vozila iz Business i komercijalnog programa: C3 Business, Jumpy i Jumper.

Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane.

Sajam automobila u Beogradu održava se od 22. do 31. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: