Godin spreman za Juventus, ali koga će Čolo na levog beka?

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.03.19. | 12:00

Ipak, nema Filipea Luisa i Lukasa Ernandeza

Olakšanje za navijače Atletiko Madrida. Dijego Godin je u konkurenciji za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa u Torninu (utorak 21.00) i predstavljaće značajno pojačanje za sastav Dijega Simeonea u ovoj utakmici.

Ipak, pupularni Čolo neće moći da računa na Lukasa Ernandeza i Filipea Luisa, koji će zbog povreda propustiti najvažniji meč Jorgandžija u dosadašnjem toku sezone.

Izabrane vesti

Ernandeza nije bilo ni u prvoj utakmici, dok je Filipe Luis igrao taj meč, ali je povredu lista leve noge zaradio u prvenstvenom okršaju sa Real Sosijedadom.

Ostaje dilema ko će zauzeti mesto levog beka, koje je ozbiljno upražnjeno. Za vikend protiv Leganesa to mesto je prinudno zakrpio mladi Filipe Solano, ali se on nije našao na spisku putnika koji su jutros krenuli za Italiju.

Simeone je tokom febuara na to mesto stavljao Saula, pa nije isključeno da će upravo on preuzeti tu odgovornost. Alternativa bi mogao da bude Kolumbijac Arijas, kojeg je isključivo koristio kao desnog beka. U tom slučaju bi se aktivirao iskusni Huanfran.

Atletiko iz Madrida donosi velikih dva gola prednosti, ali je Juventus biti motivisaniji nego ikad. Nema sumnje da će ovo biti najuzbudljiviji revanš osmine finala elitnog takmičenja.

Foto: Tviter


tagovi

Dijego SimeoneDijego GodinLukas Ernandez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara