Ponedeljak, 11.03.2019.

11:56

Dva minuta ga delila od smrti: Najsrećniji dan jednog Grka

Grk Antonis Mavropolos zakasnio je na let za Najrobi iz Adis Abebe i izbegao smrt u avionu koji se srušio svega šest minuta od poletanja.

Izvor: B92

Dva minuta ga delila od smrti: Najsrećniji dan jednog Grka
Foto: Tanjug/AP

Avion "boing 737 MAX" "Etiopijan erlajnsa" sa 149 putnika i osam članova posade srušio se u nedelju nedaleko od Adis Abebe. Niko nije preživeo. Među stradalima je i jedan državljanin Srbije.

Mavrapolos je na Fejsbuku objavio fotografiju avionske karte i naveo da nije primljen na let jer nije na vreme predao prtljag.

“Zakasnio sam dva minuta i nisu me pustili. Video sam kako se drugi putnici ukrcavaju. Bilo mi je krivo što nisam mogao da uđem u avion”, napisao je on na Fejsbuku.

Dodao je i da je potom prebačen na sledeći let, ali, kako tvrdi, kada je trebalo da se ukrca, zaustavljen je.

“Osoblje aerodroma me zamolilo da pođem sa njima na informativni razgovor i da iz bezbednosnih razloga ne mogu da se ukrcam u avion. Pobesneo sam. Dok sam čekao na razgovor sa policajcima, dobio sam SMS poruku od prijatelja, da se "boing 737 MAX" srušio ubrzo nakon poletanja. Tada sam shvatio koliko sam imao sreće”, napisao je on u objavi naslovljenoj "10. mart - moj srećan dan".

Pročitajte još i:

- Objavljena prva slika mesta pada "boinga 737 MAX" FOTO

- Etiopska TV: Nema preživelih, svi su mrtvi

- Pao nov avion "boing 737 MAX"; saučešće pre informacija

- Etiopska TV: Nađena crna kutija srušenog aviona FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: