Životinja neće biti uspavana: Zbog selfija, umalo izgubila glavu VIDEO

U zoološkom vrtu u Arizonu jaguar je napao ženu koja je preskočila zaštitnu ogradu da bi napravila selfi.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.03.2019.

11:52

Životinja neće biti uspavana: Zbog selfija, umalo izgubila glavu VIDEO
Ilustracija/Foto: Nejron/Depositphoto.com

Njene povrede nisu opasne po život, a incident se dogodio kada je žena preskočila barijeru kako bi se fotografisala s jaguarom, koji je proturio šapu kroz rešetke i zgrabio je tako da joj je napravio duboke ogrebotine.

Direktor "Svetskog zoološkog vrta za divlje životinje" Majki Olson rekao je da ne postoji način da ljudi koji preskaču zaštitnu igradu izbegnu takve situacije, jer, kako je naveo, one su tu sa dobrim razlogom.

Jaguar iz zoo vrta u Arizoni, inače, prema njegovim rečima i ranije je napao jednog posetioca koji je preskočio ogradu, ali ne tako ozbiljno kao ovog puta. On je potvrdio da je incident u subotu bio rezultat "ljudske greške" i da jaguar neće biti "uspavan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: