Novak i Fabio - dobitna kombinacija

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.19. | 10:17

Srpsko-italijanski par nakon paklenog meča protiv Bopane i Šapovalova plasirao se u četvrtfinale Indijan Velsa

Novak Đoković ide "duplim putem" na mastresu u Indijan Velsu i to (za sada uspešno). Nakon što je pre dve noći u singlu obezbedio plasman u četvrto kolo, u dublu je napravio korak dalje.

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

Naime, Srbin i njegov odličan prijatelj i partner u južnoj Kaliforniji, Fabio Fonjini zabeležili su i drugi trijumf plasiravši se u četvrtfinale ovog prestižnog takmičenja. Ali nije im bilo lako, nikako, pošto su slavili tek nakon super taj-brejka. Nakon velike borbe i umalo preokreta pobedili su indijsko-kanadsku kombinaciju koju su sačinjavali legenda igre dublova, Rohan Bopana i jedan od najvećih talenata u svetu belog sporta, Denis Šapovalov rezultatom 6:4, 1:6 i 10:8.

Da napomenemo samo da sutra rano ujutru Novak Đoković nastavlja sa borbama u singlu pošto je pred njim duel trećeg kola sa uvek nezgodnim i iskusnim Nemcem, Filipom Kolšrajberom koji je u prethodnoj rundi bio bolji od Australijanca Nika Kirjosa sa dva puta po 6:4.

Na putu ka polufinalu Noletu i Fabiju će se isprečiti pobednici meča između Henrija Kontinena i Džona Pirsa i njihovih rivala Žan Žilijena Rožera i Orije Tekau koji je na programu večeras od 20 časova po srednjoevropskom vremenu. I jedni i drugi su bili ubedljivi u prvom kolu i zaista je teško odrediti favorite, ali ako baš mora da se bira to su osmi nosioci Kontinen i Pirs. Valja očekivati veliku borbu, ali ne do super taj-brejka te predlažemo da se ovde odigra HS 1 (-1,5) za kvotu 2,70 da će prvi par osvojiti više setova od para dva uz  navedeni hendikep.

Za one koji traže sigurizzu za danas predlažemo da odigraju na legendarni par američke braće Boba i Majka Brajana (kvota 1,30) koji ne bi trebalo da imaju previše problema sa Britancem Dominikom Ingloom i odličnim hrvatskim dubl igračem, Frankom Šklugorom.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters

 


tagovi

Fabio FonjiniATP Indijan Velsbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara