Ponedeljak, 11.03.2019.

08:38

"Neću podneti ostavku, ovi sa protesta nek sade luk"

Glavni crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio da ne postoji nijedan razlog da se povuče s te funkcije, uprkos zahtevu građana da podnese ostavku.

Izvor: Tanjug

"Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk", rekao je Katnić za podgorički Dan i dodao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podneti ostavku, prenosi RTCG.

"Prosudite sami na osnovu svega što sam uradio. Pitajte Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podneti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde. Verujem da će vam odgovor dati i onih 88 optuženih i 28 optužnica podignutih za organizovani kriminal", rekao je Katnić.

On je, govoreći o zahtevima učesnika protesta u kojima se traži i njegova ostavka rekao još i "Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obradjuju, da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih voleo da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronameran savjet, jer i ja to radim", rekao je Katnić.

Prema njegovim rečima, on će podneti ostavku samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju suđenja za pokušaj terorizma na dan izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: