Najnovije vesti
Vesti Hronika
PRVU SUPRUGU MUČIO, DRUGOJ PREREZAO VRAT Posle stravičnog ubistva u Čortanovcima otkriveni detalji UŽASA U KOME JE ŽRTVA ŽIVELA

PRVU SUPRUGU MUČIO, DRUGOJ PREREZAO VRAT Posle stravičnog ubistva u Čortanovcima otkriveni detalji UŽASA U KOME JE ŽRTVA ŽIVELA

Jezivo ubistvo koje se sinoć dogodilo u Čortanovcima u kojem je Milan Trbojević (56) usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nadu Đukić (58), prerezavši joj vrat samo je bio poslednji u nizu incidenata u ovoj porodici, koji se, nažalost, završio kobno.

čortanovci ubistvo nada đukić Foto: RAS Srbija
čortanovci ubistvo nada đukić

- Nada i Milan su se stalno svađali. Od kada je došao u ovaj kraj mi nismo imali mira, to su bile svakodnevne svađe, rasprave, a neretko je Trbojević i tukao svoju nevenčanu suprugu Nadu - pričaju komšije i dodaju da je ovo inače miran kraj u kojem nema incidenata, pa ih je to sve uznemiravalo.

Kako navode, više puta su na početku njihovog zajedničkog života u Nadinoj kući prijavljivali policiji različite incidente i tuče, ali kako to nije imalo velikog efekta, jer bi Nada uvek ostajala sa njim.

Foto: Blic / RAS Srbija

Pričaju i da je Nada bila dobra osoba sa kojom su se družili, obilazili, posećivali se redovno, ali da od kad je on ušao u njen život zbog njegove incidentne ličnosti, ali i ljubomore, vremenom je sve manje komšija ostajalo u dubljem kontaktu sa njima.

Prema nezvaničnim informacijama iz MUP-a, Milan Trbojević je i ranije imao krivične prijave za nasilje. Naime, on je bio krivično gonjen i za nasilničko ponašanje prema prvoj supruzi, od koje se razveo i sa kojom ima dete.

Trbojević je radio kao nadničar, pomagao je ljudima u selu koliko je bilo posla, ali ne previše, jer su svi znali da je alkoholičar. S druge strane, Nada je radila kao spremačica u vrtiću i time izdržavala porodicu.

Ona je imala i dva sina iz prvog braka koji su, prema navodima komšija, živeli sa njom dok se Trbojević nije preselio kod nje, kada su se odselili odatle i više niko ne zna šta je sa njima.

Držao u naručju ubijenu ženu

Podsećamo, kako navode komšije, sve je počelo nekoliko sati pre kobnog ubistva. Nada i Milan su išli u goste kod porodičnih prijatelja kada je počela svađa među njima. Prema navodima komšija, Milan je bio okoreli alkoholičar, a na veče ubistva je, kako se kasnije ispostavilo, imao više od dva promila alkohola u krvi.

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Upravo je alkohol bio razlog njihove svađe. Milan je želeo da ide kući, a Nada nije htela sa njim u takvom stanju da sedne na motor, te je još malo ostala kod prijatelja.

Kada su stigli u Nadinu kuću u koju se Milan nakon početka njihove veze doselio, Trbojević je zbog izrazite ljubomore koju je i ranije ispoljavao prvo nasrnuo na prijatelja. Međutim, on ga je odgurnuo i udaljio se odatle da pozove policiju.

Nada je ostala sama sa Milanom, koji je tada krenuo ka njoj. Počela je da trči ka komšijskoj kući i moli za pomoć.

U trenutku kad je stigla pred vrata, lupala je, ali joj niko nije otvarao. U tom momentu je, prema rečima komšija, stigao Milan i počeo da joj čupa kosu toliko jako da se i sada na telu žrtve vide delovi na glavi bez kose. Potom je uzeo nož i porezao je po vratu.

- Videvši da se nešto dešava potrčao sam prema njihovom dvorištu i tu me je dočekao jeziv prizor. Milan je u naručju držao Nadu sa prerezanim vratom u sred livade. Potrčao sam da pomognem, a on je shvativši šta je uradio samo uzviknuo: Brzo zovi hitnu i policiju - ispričao je za "Blic" mladić koji se tu zatekao i koji nije želeo da se predstavi i eksponira u javnosti.

Odmah je pozvao policiju i hitnu, koje su došle i mogle samo da konstatuju smrt, a ubicu su privele.