KRAJ: Voždovac - Partizan 1:0

Novosti online

10. 03. 2019. u 16:30

Fudbaleri Partizana poraženi su od Voždovca 1:0 (0:0) u derbiju 26. kola Superlige Srbije, a jedini gol postigao je Dragoljub Srnić

КРАЈ: Вождовац - Партизан 1:0

Foto: N.Paraušić

Fudbaleri Voždovca savladali su večeras Partizan sa 1:0 (0:0), u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su doživeli drugi uzastopni poraz minimalnim rezultatom, nakon duela protiv Radničkog iz Niša, a strelac jedinog gola bio je Dragoljub Srnić u 60. minutu, posle velike greške Bojana Ostojića.

Partizan sada zoastaje 14 bodova za drugoplasiranim Nišlijama i čak 21 bod za Crvenom zvezdom.



SASTAVI

Stadion: Voždovca. Sudije: Marko Momčilović, Milovan Ristić, Dragan Bogićević.

VOŽDOVAC:  Ilić –Ćirković, Matović, Jovanović, Mikić – Pavlović, Srnić – Trujić, Luković, Arsić - Stuparević.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, N. R. Miletić, Pavlović, Šehović – Zakarić, Zdjelar, Šćekić, Kosović -  Nikolić, Rikardo.


NEMANjA R. MILETIĆ OTPAO U POSLEDNjOJ SEKUNDI

Nemanja R. Miletićne igra zbog problema sa leđima. Nekoliko dana je bio po terapijama, ali je posle Radničkog ponovo osetio bolove. Danas je istrčao na zagrevanje, ali je tada ipak procenio da ne može da izdrži, pa ćemo umesto njega gledati Ostojića.


VOŽDOVAC PRETI U 1. MINUTU

Već u prvom minutu Voždovac je imao šansu. Izveo je prvi korner, posle kojeg je opasnost otklonio Strahinja Pavlović. Izveli su "zmajevi" i drugi udarac iz uglava, ali posle njega nije bilo opasnosti po Filipa Kljajića. Vladimir Stojković ne brani zbog bola u kolenu.


VELIKA ŠANSA ZA LUKOVIĆA

Kakvu priliku je imao Voždovac u 12. minutu! Andrija Luković je izašao sam ispred golmana Partizana, šutirao je pravo u golmana crno-belih koji je nogama zaustavio udarac i sprečio siguran pogodak.


VARNICE IZMEĐU LUKOVIĆA I NIKOLIĆA

Malo varnica na terenu, Luković i Nikolićsu razmenili nekoliko oštrih reči, saigrači smiruju. Nikolić van terena vrlo miran , na terenu ume da bude prgav. Rukom je sada u duelu zamahnuo ka Lukoviću. Nije se to dopalo igraču Voždovca.


PRVI ŠUT PARTIZANA

Prošlo je više od polovine prvog poluvremena kada su fudbaleri Partizana uputili prvi udarac ka golu "zmajeva". Do 25. minuta ruke golmana Ilića bile su nezagrejane. Šut je sa 16 metara uputio Goran Zakarić, ali je lopta išla pravo u čuvara mreže domaćina.


PAVLOVIĆ PROMAŠIO ZICER

Velika prilika za Partizanu 33. minutu. Odličan centaršut u peterac, Pavlović je odlično skočio i šutirao glavom, ali je zamalo bio neprecizan. Najbolja prilika za Partizan u prvom poluvremenu.




POLUVREME

Voždovac je bio bolji rival u prvom delu prvog poluvremena, Partizanu je pripao drugi deo, ali ipak na kraju se na poluvreme odlazi sa 0:0.

TRUJIĆ NEPRECIZAN

Voždovac je iz prvog ozbiljnijeg napada u drugom poluvremenu pripretio. Nikola Trujić je šutirao sa 16 metara, lopta je završila neposredno kraj leve stative, umalo da domaćin dođe doprednosti.


OPET VOŽDOVAC

Još jedna prilika za "zmajeve" i opet Trujić. Sada je imao daleko nepovoljniju poziciju, šutirao je u bliži ugao po zemlji, ali je Kljajić osujetio taj pokušaj nekadašnjeg igrača Partizana.


VOŽDOVAC VODI - STRELAC SRNIĆ

GOOOOOOOL!Voždovac vodi od 60. minuta. Veliku grešku napravio je Bojan Ostojić, izgubio je duel na 30 metara od gola Partizana, Dragoljub Srnić je krenuo ka golu i rutinskim udarcem je savladao Kljajića poslavši loptu u levi donji ugao.


MIRKOVIĆ ŠALjE PANTIĆA NA TEREN

Prinuđen Zoran Mirković da nešto menja, ceh je platio Nebojša Kosović. Na terenu je Danilo Pantić, nesumnjivo najkreativniji Partizanov igrač posle odlaska Marka Jankovića u SPAL. Da vidimo samo koliko je spreman.


ŠĆEKIĆ LEPO, ILIĆ JOŠ LEPŠE

Marko Ilić je fantastično reagovao posle slobodnog udarca koji je izveo Danilo Pantić u 70. minutu. Vezni fudbaler je namestio loptu, centrirao na prvu stativu odakle je Aleksandar Šćekić gađao rašlje, ali se isprečio Ilić.


VOŽDOVAC POGAĐA STATIVU

Ponovo prilika za Lukovića, stativa! Arsić je započeo akciju sa desne strane, proigrao je Andriju Lukovića, ali njega neće gol. Šutirao je i pogodio levu stativu gola Partizana, ostaje 1:0.


CRNO-BELI PRED NOVIM PORAZOM

Partizan nikako ne uspeva da dođe do prilike koja bi mu donela mogućnost za izjednačenje. Vremena je sve manje, izabranici Zorana Mirkovića su pred novim porazom.


PARTIZAN POGAĐA STATIVU U NADOKNADI

Nekad jednostavno nije ni suđeno! Centaršut Zakarića, pa posle pokušaja Nikolića čini nam se Nikola Ćirković okružen dvojicom Partizanovih igrača izbija loptu sa gol linije. Zakarić naleće na odbitak - samo stativa. Kad neće - neće!


KRAJ MEČA, VOŽDOVAC JE POBEDIO EKIPU PARTIZANA

Završen je susret na stadionu Voždovca. Uspeo je domaćin da osvoji nova tri boda, a strelac jedinog gola na susretu bio je Dragoljub Srnić u 60. minutu. Malo je pokazao Partizan, mada su i tako mofgli da dođu makar do boda, ali je Zakarić u samom finišu pogodio stativu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Elena

10.03.2019. 19:07

Ovo je istina Partizana. Najgora odbrana u zadnjih 10 godina, sredina nikakva, napad isti. Takav je igrački kadar i sad možete i Murinja da dovedete, ne vredi. Sa ovakvim igračima niko ne može da napravi taktiku.

GP

10.03.2019. 19:15

Partizan opet ostecen za penal i ne znam sta su hteli postici izvodeci na teren ovaj sastav.

Comi

11.03.2019. 13:14

@GP - Posto si ti jedini video nekakav penal daj prosvetli nas pa navedi u kom minutu se to desilo i ko je skrivio penal.

Glamoc

10.03.2019. 20:01

Kaže Šćekić suze same krenule od podrške navijača poslije poraza.Izgleda da ove sezone često plače.