Borjan produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Beta

08. 03. 2019. u 17:51

Davaću maksimum kao i do sada na terenu i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan napredujem. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, kaže Milan Borjan

Борјан продужио уговор са Звездом до 2023. године

Milan Borjan u sredini foto: FK Crvena zvezda

Golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda zvanično je danas produžio ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, objavljeno je na klupskom sajtu.

Dogovor o protudžetku saradnje postignut je još na zimskim pripremama u Antaliji, a danas su u prostorijama kluba okončane sve papirološke radnje.

"Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima", rekao je Borjan za klupski sajt.

On se tako pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću i Marku Gobeljiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

"Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe", rekao je on.

Borjan je produžetak saradnje overio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas", rekao je Mrkela.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Професор 0.6

08.03.2019. 18:47

Е баш сте се усрећили ганфери.Са овим даље од Сурдулице нећете да стигнете.