Mali čestitao 8. mart, koleginicama lično delio poklone

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je svim ženama 8. mart, a svojim koleginicama je lično uručio poklone povodom Dana žena.

Izvor: B92

Petak, 08.03.2019.

11:50

Mali čestitao 8. mart, koleginicama lično delio poklone
Foto: Ministarstvo finansija

"Mali znak pažnje za drage koleginice iz Ministarstva finansija. Svim damama želim srećan 8. mart!", poručio je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Brnabić: Cillj nam je inkluzivno društvo jednakih mogućnosti

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas svim građankama 8. mart, Međunarodni dan žena.

"Međunarodni dan žena simbol je borbe za prava i jednake šanse svih žena. Napredak našeg društva meri se po tome koliko smo postigli tu jednakost i osvojili nove slobode", navela je Ana Brnabić.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, ona je istakla da je prioritet Vlade Srbije zaštita i unapređenje prava i osnaživanje uloge žena u društvu.

"Moramo da radimo na unapređenju socijalnog i ekonomskog položaja žena u našem društvu, stvaranju što boljih uslova za obrazovanje i profesionalno napredovanje, i osnaživanju najranjivijih i manjinskih grupa. Cillj nam je da zajedno gradimo inkluzivno društvo jednakih mogućnosti, bez diskriminacije po bilo kakvoj osnovi", navodi se u čestitki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: