REZZIME DANA (sreda): Što su Zvezda, Čuka i Porto doneli, to su PSŽ, Partizan i Voša odneli...

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.03.19. | 23:41

Pogledajte ko vam je 6. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ČUKARIČKI – NAPREDAK (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Najigraniji tip dana nije omanuo, iako su naši igrači strepeli bukvalno do poslednjeg minuta, kada je Šarić pronašao put do mreže. Čukarički je opravdao ulogu favorita, a bio i nagrađen za inicijativu i promašen penal Mudrinskog početkom drugog poluvremena. Zasluženo. 

MLADOST LUČANI – CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 1:3

Nije Crvena zvezda razočarala. Rano je otvorila utakmicu s pogotkom Bena iz penala, da bi ubrzo Pavkov vrhunskim pogotkom udvostručio prednost i crveno-bele uveo u zonu komfora. Istina, Mladost se nije predavala, pa je tako uspela da prepolovi zaostatak i vrati neizvesnost utakmici, da bi celu fudbalsku javnost u Srbiji Marko Marin častio predivnim pogotkom i overio trijumf. 

PORTO – ROMA (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 2:1

Porto je zasluženo slavio posle 90 minuta igre, mada je utakmica otišla u produžetak. Ali, to mnoge od vas ne zanima previše. Tandem Marega - Tikinjo izmasakrirao je Rominu odbranu i samo zahvaljujući golmanu Olsenu rezultat nije bio ubedljiviji u korist Zmajeva. Svakako vi niste morali mnogo da brinete jer je Roma bila gotovo bezopasna, a i povredio se De Rose pred kraj prvog dela...

VITRE – NANT (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:2

Rutinski. Već posle prvog dela utakmice bilo je jasno da će Nant slaviti, pošto je preko Bošilje i Mancea došao do oba gola na utakmici. U nastavku je Nant samo održao visok nivo i rezultat koji je garantovao svima miran kraj.

PRECRTANO

PSŽ – MANČESTER JUNAJTED (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:3

Život piše romane, a fudbal najspektakularnije priče koje će se pamtiti dugo, dugo. Svesni smo da vas je PSŽ uništio, ali šta da vam radimo... Ovo je zlatno veče Ole Gunara Solskjera i njegove dečurlije! Bez devetorice igrača, sa dvojicom debitanata i ozbiljno razređenim timom razbio je PSŽ u paramparčad. Na dušu Tomasa Tuhela i njegove skupocene pešadije ide što nisu znali kako da slome Junajted. Ovo će dugo boleti sve...

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 1,87) – rezultat 0:1

Crno-beli su baš omanuli... Posle odličnog izdanja u večitom derbiju, igrači Zorana Mirkovića su baš kiksnuli i dozvolili Radničkom da se odlepi na 11 bodova razlike. Partizan je za celu utakmicu imao jednu pravu šansu, stativu iz koje se ništa konkretnije nije izrodilo. Kako onda očekivati preokret ili pobedu?

VOJVODINA – SPARTAK SUBOTICA (tip 1, kvota 1,72) – rezultat 1:2

Spartak je pokvario 105. rođendan Vojvodini, a i vaše tikete. Šta napravi Voša na svom terenu... Vuk Mitošević je doveo Lale u vođstvo u 29. minutu, ali je domaćin u nastavku potpuno nestao. To su gosti iskoristili i u osam minuta okrenuli rezultat i sve razočarali. Naravno, osim svojih navijača.

LUCERN – JANG BOJS (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 4:0

Potpuno uništenje prvaka Švajcarske. Lucern je iskoristio brojne promene u sastavu najverovatnije i budućeg šampiona te zemlje i zgromio ga za plasman u polufinale Kupa! Posle prvog dela bilo je samo 1:0, a onda je Lucern u periodu od 62. do 75. minuta zgromio Jang Bojse i obezbedio veliku pobedu. Nažalost, to je automatski značilo da će vaši tiketi pasti...

RAD – OFK BAČKA (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 1:1

Bio je Rad na pragu da posle šest meseci dođe do prve pobede i tako opravda vaše poverenje, ali nije se dalo. Balabanović je doveo Građenivare do vođstva, a onda su gosti uspeli da poravnaju rezultat i završe veliki posao za sebe. Ujedno i da obore vaše tikete. Još jedan dan za zaborav, zaista... 

MAČVA – DINAMO VRANJE (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 0:0

Dinamo je ponovo odoleo i petu utakmicu zaredom ostao neporažen. Ovome se malo ko nadao, zaista. Mačva je imala veliku priliku da priđe bliže zoni za plej-of, ali je Dinamo na iznenađenje mnogih baš danas rešio da sve upropasti. 

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara