Honda najavila ovogodišnju sajamsku ponudu

U susret predstojećem, 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Honda Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu modlea HR-V u Elegance paketu opreme uz posebne uslove fianansiranja vozila putem rentiranja.

Automobili

Izvor: PR

Sreda, 06.03.2019.

16:30

Honda najavila ovogodišnju sajamsku ponudu
Honda HR-V (ilustracija)

Model HR-V 1.5 Elegance ADAS Navi, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 25.490 evra, sada je dostupan po ceni od 22.990 evra.

Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.262 € uz mesečnu rentu od 327 €.

Akcijski model opremljen je 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim motorom sa 130 KS.

Između ostalog, poseduje parking senzore, kameru za vožnju unazad kao i grejače sedišta. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V modele.

Pored toga automobil je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Ovaj model takođe poseduje i navigacioni uređaj.

Do novog Honda automobila kupci mogu doći i putem programa otkupa i zamene vozila. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup vašeg vozila. Vaše vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi Hondin automobil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: