REZZIME DANA (utorak): Noć za zaborav! Da li vam je bar drago zbog Tadića?

Vreme čitanja: 3min | uto. 05.03.19. | 23:42

Pogledajte ko vam je 5. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

DERBI – VIGAN (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:1

Umalo da Derbi doživi katastrofu na svom terenu. Već u 25. minutu gosti su poveli preko Mejsija, ali se sve okrenulo u 15 minuta fantastične igre Ovnova. Prvo Benet, onda Meloun i u 78. minutu Derbi je uspeo da sačuva obraz, a i obraduje kladioce.

GUANGDŽOU – HIROŠIMA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

Rutina Guangdžoua protiv Hirošime. Ovde nije bilo nikakve dileme, pošto su već do 26. minuta Taliska i Paulinjo postavili stvari na svoje i najavili rutinsku pobedu. Tako je i bilo do kraja.

BRISTOL R. – SANDERLEND (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 0:2

Na sve ove promašaje večeras, neke je obradovao Sanderlend velikom pobedom na gostovanju Bristol Roversu. Vil Grig je otvorio utakmicu posle lepe asistencije Maksa Pauera na zatvaranju prvog dela, da bi bukvalno na otvaranju nastavka Morgan zatresao mrežu i rešio utakmicu.

PRECRTANO

REAL MADRID – AJAKS (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:4

Ljudi, šta da vam napišemo. Ovakvo veče Dušana Tadića pamtiće istorija fudbala, a na kraju ma koliko da vam je žao zbog gubitka možda može da vam bude drago zbog najboljeg srpskog fudbalera.

DORTMUND – TOTENHEM (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 0:1

Razumemo vaš rezon, jer ste čekali napadački orijentisani i agresivni Dortmund. Dobro je počelo, Milioneri su stezali obruč, ali na kraju su ostali bez ikakve nagrade za trud. Kako je vreme prolazilo, sve je postajalo jasnije da do gola neće doći. A, kada je Loris izdržao onu baražnu paljbu u finišu prvog dela i tri kolosalne šanse Dortmunda pretvorio u prah – sve je bilo jasno.

SIJENA – PISTOJEZE (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:3

Uništila vas je Sijena u potpuno ludoj utakmici. Pazite sada ovo – Sijena je vodila sa 2:0 već u 21. minutu, ali onda uje Kontini zaradio direktan crveni karton nekoliko trenutaka kasnije, posle čega su gosti u periodu od 27. do 45. minuta postigli čak tri gola i okrenuli rezultat! Sijena sa igračem manje u nastavku nije uspela da zapreti! Neverovatno...

ORLANDO – BLOEM SELTIK (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Još jedan kiks favorita... Opet su gosti bili ti koji su prvi stigli do vođstva i to u 37. minutu preko Rikoca, a fudbalerima Orlanda trebalo je više od 40 minuta da stignu do izjednačenja. U preostalih deset minuta Orlando nije uspeo da okrene rezultat, iako je imao svoje šanse...

PERSPEPOLIS – PAKHTAKOR (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:1

Dan koji će kladioci svakako želeti da zaborave što pre. Ni Persepolis nije uspeo da opravda vaše poverenje i ulogu favorita. Pakhtakor je šokirao domaćina već u 5. minutu preko Bikmajeva, a uprkos tome što je Marko Budimir već 20 minuta kasnije poravnao rezultat, Persepolis nije uspeo da iskoristio potpunu inicijativu i dođe do pobede. Šok...

ČELTENAM – BERI (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Ni Beri se nije proslavio. Ni na terenu, ni u tiketima naših igrača... A, stigao je do vođstva vrlo rano, ali nije dugo izdržao. I kada je Čeltenam poravnao rezultat, oba tima kao da su odustala od daljeg nadmetanja. Pogotovo Beri, koji ne može da se pohvali igrom večeras. Kiks kojim je završena lepa serija pobeda...

BORDO – MONPELJE (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 1:2

Mnogi od vas su hrabro pokušali da overe još jednu veliku kvotu, ali posle Sanderlenda nije vam se dalo... Aktivno je bilo prvo poluvreme, u kojem smo videli po gol na obe strane, ali je u nastavku više sreće imao Monpelje. Zbog toga je bio nagrađen golom, a Bordo uprkos inicijativi, većem posedu lopte i rafalnoj paljbi, nije uspeo da razbije kapiju ispred gola gostiju. Kakav peh.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara