AMERIKANCI UDARILI NA KAPITENA SRBIJE: Teodosić je pušio i pio, svi su znali da neće uspeti u NBA

Novosti online

04. 03. 2019. u 17:46

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je u leto 2017 napustio CSKA i iz Moskve se preselio u Los Anđeles potpisavši za Kliperse, sa kojima se godinu i po dana kasnije razišao

АМЕРИКАНЦИ УДАРИЛИ НА КАПИТЕНА СРБИЈЕ: Теодосић је пушио и пио, сви су знали да неће успети у НБА

Miloš Teodosić foto EPA

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je u leto 2017 napustio CSKA i iz Moskve se preselio u Los Anđeles potpisavši za Kliperse, sa kojima se godinu i po dana kasnije razišao.

Novinar ESPN-a Zek Lo pričao je sa novinarom Ringer-a Džejsonom Konsepsionom u svom poznatom podkastu, a jedna od tema bio je upravo srpski plejmejker.

Teodosić je najzanimljiviji pomenutoj dvojici bio zbog svojih loših navika – pušenja i alkohola.

"Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega", rekao je Lo.

Konsepsion se uključio u razgovor, a Teo nije dobio baš najbolje komplimente od njih dvojice.

"Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon".

Teodosić će do kraja sezone odmarati, želi da se pripremi za Svetsko prvenstvo, a ima vremena da razmišlja o klubu u kojem želi da igra naredne sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

а дрога

04.03.2019. 18:16

Теодосић пије и пуши, а ваши 99% ШМРЧУ! И, шта је боље!

Glamoc

05.03.2019. 10:44

@а дрога - Čovjek se dokazao kao igrač,ma zaboli njega za nabildanim amerima,može sve i jednom ameru može sakriti loptu,uživaj Teo dok si mlad.

Rade Bg

04.03.2019. 18:31

Taj g.Lo ako ista zna o kosarci kao sportu van njegove NBA. Trebalo bi da zna PRVO YU ( Jugoslovensku kosarku,program,lige,ciljeve,treninge i ostalo) a potom talente i extra klasne igrace. Posto taj g. Lo se bas i ne razume u kosarku onda ja razumem njegovo znanje. !

Čika Jova

04.03.2019. 18:39

I ja se hvalim kad nešto predvidim i to se ostvari. Žena mi prebacuje da treba da ćutim jer se sve to dešava zato što baksuziram.

PG-CG

04.03.2019. 19:33

Nije Teodosić "propao" u Americi zbog pića i duvana, već zato što nije imao kvalitet za NBA ligu...

The smooth

05.03.2019. 00:26

@PG-CG - Apsolutno. Ispodprosecan igrac, ali dobar za nasu reprezentaciju kad je fizicki spreman

San

14.03.2019. 15:35

@PG-CG - Sve sami košarkaški znalci! Teodosić nije imao kvalitet za NBA sve mi je jasno iz ovoga o tvome poznavanju košarke! Za Teodosića se znalo da neće uspeti u NBA jedino zbog godina i toga što je spor za tu ligu, jer se igra drugačija košarka nego kod nas, a kvaliteta ima i previše. Genijalac. Ne čude me ovi vaši komentari mi Srbi smo majstori u pljuvanju svojih injedva čekamo da im krene loše da možemo da pljujemo, jer samo to i znamo.

Zoran SAD

04.03.2019. 19:48

hahah pusio i pio , pa sta onda .ja sam licno video kako jedan srpski igrac (bez imena ovde ) 2007 godine "POKUSAVA" da pusi marihuanu po prvi put kada je Cleveland Cavalier za koga je on igrao protiv New Jersey Nets u playoff igri. Bio sam licno u njegovoj sobi kada su igraci Clevelanda pusili i njemu nudili i on nije imao pojma cak i kako da je zamota a kamoli da popusi, a da ne pricam za druge ingrace koji su pusili , mogao sam da ih slikam i da trazim grdne pare kao ucjenu ali nisam takav.

Петар

04.03.2019. 20:21

Срби, оставите се пушења. Ваљда вам и овај чланак нешто говори.

Расен

05.03.2019. 09:22

Нека се та .... обрати Дуцију он има неке информације за њих!!!

Velibor R Srpska

05.03.2019. 11:04

Teo je ljudina ,patriota,simpatican,pametan Srbin za ponos.2 puta biran za naj boljeg igraca Evrope!Igra uvijek za rep.,za nas za narod bez ikakvog interesa.Hvala ti veliki TEO toliko si nam radosti donio i jos ces mnogo ne sumnjam u tebe.Svi nasi sportisti da se ugledaju na tebe.VOLIMO TE.Da budes srecan ti i porodica.Vi piskarala na kompu koji ni za sta niste a kritikujete takvu velicinu,zamolite da vam dopusti da ga poljubite u nogu i njegove carobne ruke.Teo svi kvalitetni ljudi te obozavaju

veki

06.03.2019. 15:40

ovde su pusaci progonjeni. ja ne smem da zapalim ni u kolima ( nekad mi se bas pripusi posle posla na putu kuci), da neko ne oseti dim. drugi razlog kola su na liz pa ako smrde na duvan placa se kazna kada se vracaju. jedino uspem nekako da ispusim 2,3 cigare kad stignem kuci. srecom u cetvrtak otkuplljujem kola , jedva cekam da posle posla zadimim u kolima