Pobednički mentalitet više ne stanuje kod bivšeg šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 12:34

Arnet Gardens u ozbiljnom kanalu

Kao da je neko prokleo Arnet Gardens. Gotovo nestvarno zvuči podatak da šampion Premijer lige Jamajke od pre dve sezone zaostaje čak 18 bodova za vodećim Portmor Junajtedom.

Ako niste ispratili priču oko Arnet Gardensa, tek da pomenemo da je ovaj klub bio aktuelan kada smo negde pre godinu dana pisali o klubovima u finansijskoj krizi, što je sigurno jedan od razloga, ako ne i glavni uzrok posrtanja ovog tima. 

Izabrane vesti

Fudbaleri Arnet Gardensa su na prelazu iz 2017. u 2018. godinu nekoliko sedmica bili u štrajku jer nisu dobili naknade za novembar i odbijali su da treniraju. Niko od klupskih čelnika nedeljama nije želeo da priča za medije na ovu temu, ali je ubrzo predsednik Patrik Roberts organizovao sastanak sa igračima i naizgled izgladio stvari. Naizgled, jer prošlosezonski i rezultati iz tekuće takmičarske godine nikako ne idu u prilog tome da su dve strane pronašle zajednički jezik. Štaviše, na kraju je Roberts morao da podnese ostavku. Tamošnji mediji pišu da nije prvi put da se ovo događa.

U noći između ponedeljka i utorka fudbaleri Arnet Gardensa dočekuju Voterhaus (02.35) u 29. kolu Premijer lige.

Oba tima igraju promenljivo, ali gosti su u daleko boljoj formi, s obzirom na činjenicu da su samo jednom poraženi na osam poslednjih mečeva, upisavši pet pobeda i dva remija.

Arnet Gardens je na poslednjih šest mečeva zabeležio tri poraza, dve pobede i jedan remi, a boljka im je što već poduže ne mogu da vežu više od tri pobede. Očigledno je da pobednički mentalitet više ne stanuje na adresi bivšeg šampiona...

JAMAJKA 1 - 29. KOLO:

Utorak

02.35: Arnet Gardens - Voterhaus

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara