Zaleteo sam se, mogao sam da šutnem, šta je tu je

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 08:12

"Nismo bili u ful rosteru - ne pamtim", kaže Vanja Marinković

Imao je šansu Partizan u dva navrata da izbori barem produžetak protiv Crvene zvezde, ali to mu nije pošlo za rukom. Poslednju je propustio Vanja Marinković koji nije šutnuo na vreme. Izabrao je da krene u prodor pri rezultatu 70:68 i nije uspeo da izbori produžetak.

Posle meča su svi pomislili - trebalo je da šutne. Ali na terenu se odluke donose u deliću sekunde.

Izabrane vesti

Marinković je posle utakmice napravio kratku analizu...
"Odigrali smo dobro, u nekim momentima smo bili stegnuti bez razloga. Nismo smeli da dopustimo da Regland ide do koša onako. Što se tiče poslednjeg napada, šta bih rekao, četiri sekunde, ja sam se zaleteo, mogao sam da šutnem, ali išao sam na ulaz i šta je tu je", rekao je Marinković.

Partizan je i na kupu i na ovoj utakmici pokazao da može da se nosi sa crveno-belim.
"I pre kupa smo igrali jako dobro i danas smo bili dobri, samo da nastavimo da radimo i sve će doći na svoje", rekao je Vanja.

Ponovo ekipa Andree Trinkijerija nije bila u punom sastavu.
"Fali nam Janković, Aleksej Nikolić, nismo bili u ful rosteru ne pamtim. Njima je falio Dobrić. Ali mislim da kada se oni vrate da ćemo biti još bolje i da ćemo se spremiti dobro za njih u polufinalu", rekao je Marinković.

Crno-beli su posle ove utakmice ostali na skoru 13-7. Cedevita ima pobedu više i bolji međusobni skor, a Budućnost skor 13-6, utakmicu manje i slabiji međusobni odnos od Partizana.

Foto: Star Sport


tagovi

Vanja Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara