Nova vest
Atletika

Nedelja, 03.03.2019.

16:15

Premijerka i ministar sporta čestitali Jovančeviću

Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su Strahinji Jovančeviću osvajanje bronzane medalje na dvoranskom EP.

Izvor: B92

Autor:B92

Premijerka i ministar sporta čestitali Jovančeviću
Foto: Getty Images

Jovančević je do bronze u skoku udalj u Glazgovu stigao novim ličnim i državnim rekordom od osam metara i tri centimetra.

"U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, čestitam Vam na osvojenom bronzanom odličiju u Glazgovu. Želim Vam još mnogo uspeha u budućnosti i još mnogo medalja kojima ćete, kao i danas, učiniti sve grasdjane Srbije ponosnim. Upućujem srdačne čestitke i stručnom timu kao i Atletskom savezu Srbije na postignutom uspehu", navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

"Naš Strahinja Jovančević oborio je nacionalni rekord i osvojio bronzanu medalju u skoku udalj na dvoranskom EP u Glazgovu. Još jedan dokaz da se uporan i vredan rad isplati – ponosni smo na tebe. Svaka čast Strahinja na osvojenoj bronzanoj medalji. Čestitam Strahinji, njegovom stručnom štabu i Atletskom savezu Srbije"
, navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu