Petak, 30.11.2001.

18:00

ZLOCIN U FUTOGU

Izvor: B92

Default images
Dusan Marjanac je, iz jos nepoznatih razloga, tokom noci izmedju cetvrtka i petka kuhinjskim nozem ubio svog cetvorogodisnjeg sina Milana, suprugu Sanju i oca Dragonju, dok je devetogodisnjem sinu Milosu i majci Olgi istim nozem naneo lakse telesne povrede i oni se nalaze van zivotne opasnosti. Kako stoji u saopstenju novosadske policije koje prenosi dopisnik Radija B92 Dragan Gmizic, Dusan Marjanac priveden je posle visecasovne drame u kojoj je njegov stariji sin Milos, izlozen smrtnoj opasnosti, bio drzan kao talac. Posle 2 sata pregovora, novosadska policija uspela je da ubedi Dusana da odbaci noz i oslobodi sina. Marjanac je od ranije poznat istraznim organima zbog nasilnickog ponasanja, a do sada je 3 puta osudjivan. Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: