Francuz "zalepio" Jokića i dokrajčio Nagetse VIDEO

Na meču između Juta Džeza i Denver Nagetsa viđeno je dosta atraktivnih poteza, ali je jedan od bitnijih bila blokada Rudija Gobera nad našim Nikolom Jokićem.

Izvor: LN

Petak, 01.03.2019.

18:09

Francuz
AP Photo/David Zalubowski

Juta i Denver su ušli u neizvesnu završnicu i na 50 sekundi do kraja imali prednost od 106:101. Napad je bio za Denver, lopta je bila kod Jokića, a on je krenuo na koš.

Na obruču ga je tada sačekao Gober i poprilično atraktivno "zalepio", ali su sudije rešile da dodele dva poena Nagetsima zbog silazne putanje lopte prilikom blokade. Ipak, posle gledanja ponovljenog snimka, poeni nisu upisani Jokiću jer je Goberova rampa bila na vreme.

Denver je time propustio zlatnu priliku da smanji prednost protivnika na jedan posed i na kraju pretrpeo poraz rezultatom 111:104, pre svega zahvaljujući ovom ključnom blokadom Francuza nad Srbinom.

Taj momenat možete da pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: