Najnovije vesti
Vesti Svet
Nedelju dana pre nego što je BACIO DECU S BALKONA, otac monstrum objavio snimak porodičnog slavlja koji dokazuje da NEŠTO NIJE U REDU (VIDEO)

Nedelju dana pre nego što je BACIO DECU S BALKONA, otac monstrum objavio snimak porodičnog slavlja koji dokazuje da NEŠTO NIJE U REDU (VIDEO)

Hrvatsku i čitav region šokirala je vest da je Josip Rođak bacio četvoro dece uzrasta 3, 5, 7 i 8 godina sa prvog sprata kuće u Pagu. Tom prilikom dve devojčice su zadobile teške povrede, a jedna od njih je u komi.

deca Foto: Facebook, josip rođak / screenshot
deca

Dok istraga ne otkrije kako je došlo do ovog strašnog zločina, čitaoci komentarišu ovaj čin i slažu se da takvo nešto može počiniti samo čovek monstrum, koji ne zaslužuje da ima decu.

Josip Rođak, koji je počinio ovaj strašni zločin, na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije svoje dece i supruge, a najviše dominiraju fotografije s dečijih rođendana.

Na njima se vide nasmijana dečica ispred kojih je rođendanska torta, dok su na nekima i sa dedom.

Pre samo sedam dana, Rođak je na Fejsbuku podelio snimak sa 8. rođendana ćerke Ane Marije, na kojem se čuju deca kako pevaju "Srećan rođendan", ali cela atmosfera je nekako sumorna, kao da se naslućuje neko zlo.

Čitaoci su u komentarima osudili Josipov bolesni čin, a nazvali ga i raznim pogrdnim imenima i uputili mu salvu uvreda.

- "Smeće jedno", "Gad i monstrum", "Treba te vezatii za banderu i bejzbol-palicom ti lomiti kost po kost u telu da umreš u bolovima dok ti pred očima visi slika dece"- samo su neki od komentara koje su ostavili ljuti čitaoci.