Utorak, 13.11.2001.

18:00

VLADA U SREDU O KRIZI U DB

Izvor: B92

Default images
Vlada Srbije u sredu ce odrzati sednicu na kojoj ce utvrditi predlog mera za resavanje krize nastale u Resoru drzavne bezbednosti Ministarstva unutrasnjih poslova Srbije, saopsteno je iz Kabineta srpskog premijera Zorana Djindjica. Ministar unutrasnjih poslova Srbije Dusan Mihajlovic izvestio je premijera Djindjica da je tokom razgovora s predstavnicima Jedinice za specijalne operacije RDB MUP Srbije u Kuli konstatovano "da postoje odvojeni problemi u funksionisanju RDB, kako u pogledu medjuljudskih odnosa, tako i u koordinaciji pojedinih organizacionih jedinica". "Do izrazitih profesionalnih propusta doslo je narocito u slucaju hapsenja brace Banovic, sto je i bio neposredan povod za nezadovoljstvo pripadnika JSO RDB MUP Srbije", navodi se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: