"Raj prirode, uložićemo 60 mil. RSD"

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će država u Sijarinsku banju, koju je nazvao "rajem prirode" uložiti 50 - 60 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

15:50

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

"Pre kraja godine napravićemo neke od ozbiljnijih radova da vam bude lepše i bolje", kazao je predsednik osoblju Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Gejzer", koju je obišao, i njenim gostima.

Vučić je istakao da je Sijarinska banja bogatstvo, ne samo Medveđe, već i cele Srbije.

"A, ovako lepa i lekovita, sa ozbiljnim ulaganjem može privući mnogo više ljudi", konstatovao je.

Pacijenti su predsedniku tokom obilaska rehabilitacionog bloka hvalili osoblje, a jedan od njih rekao je da je u banju stigao sa štakama pre četiri dana a da mu one danas nisu više potrebne.

Iako bi na zgradi bilo potrebno promeniti krov ali i poraditi na energetskoj efikasnosti, pacijenti i osoblje su na pitanje predsednika šta vam najviše treba rekli "zdravlje i mir".

"Radimo sve da to sačuvamo", rekao je Vučić u banji koja ima 18 različitih mineralnih izvora vode a čiji je zaštitni znak gejzir visok osam metara.

Do kraja godine trebalo bi da počne izgradnja modernog spa-centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

16 h

Podeli: