Ponedeljak, 25.02.2019.

18:17

Smit umalo "okončao karijeru" Bertansu VIDEO

Pobedu Njujork Niksa nad San Antonio Sparsima obeležio je jedan spektakularan detalj sa utakmice koji je mogao da se nađe u svim TV špicama.

Izvor: LN

Smit umalo
Smit na takmièenju u zakucavanju (Photo by Streeter Lecka/Getty Images)

Mladi plejmejker Niksa Denis Smit Junior, koji je poznat po svojim nesvakidašnjim fizičkim predispozicijama, tokom meča je pokušao da zakuca preko igrača Sparsa Davisa Bertansa.

Bertans je, veoma hrabro, pokušao da blokira pokušaj Smita, ali se videlo da od toga neće biti ništa. Na sreću Letonca Smit nije uspeo da loptu ubaci kroz obruč, ali je uspeo da digne ceo Medison Skver Garden na noge.

Da je Smit imao malo više sreće, ovo bi bio jedan od najlepših, ako ne i najlepši potez cele sezone, a kako na društvenim mrežama vole da istaknu, Bertans bi posle ovoga mogao da se penzioniše.

Spektakularan pokušaj zakucavanja pogledajte OVDE.

Na pomenutom meču desio se još jedan lep potez koji su izvele atlete Njujorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: