Na prodaju poslednji Saab 9-5 iz Trolhatana? FOTO

Saab 9-5 iz 2011. jedan je od poslednjih modela koji je lansiran pod značkom čuvene švedske marke pre nego što je bankrotirala, a prodavac tvrdi da poseduje poslednji napravljeni primerak ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.02.2019.

12:30

Na prodaju poslednji Saab 9-5 iz Trolhatana? FOTO
Foto: Blocket.se

Na švedskom sajtu Blocket oglašen je na prodaju Saab 9-5 za koji se navodi da je poslednji automobil ovog modela koji je sišao sa fabričkih traka pogona u Trolhatanu.

Reč je o limuzinskoj verziji sa, za to vreme, bogatim paketnom opreme, koji između ostalog uključuje beskontaktno otključavanje i startovanje motora, prednje, zadnje i bočne parking senzore, head-up displej, multimediju sa navigacijom i DVD plejerom plus dva ekrana u naslonima za glave prednjih sedišta (za putnike pozadi), senzore pritiska u pneumaticima, 4-zonski klima-uređaj, 19 inčne alu felne, ksenon farove...
Foto: Blocket.se
Ispod haube nalazi se 2.0 TTiD turbodizelaš sa 190 ks i 400 Nm, a kako se navodi u oglasu automobil je prešao svega nešto više od 10.000 km.

Vlasnik nema dokaz da je upravo njegov Saab 9-5 poslednji proizveden, a automobil se prodaje po ceni od 225.000 švedskih kruna (oko 21.000 evra).

Čak i da nije poslednji 9-5 u istoriji, sa ovako malom kilometražom i bogatom opremom sigurno će zainteresovati zaljubljenike u švedsku auto-marku.
Foto: Blocket.se
Foto: Blocket.se

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: