Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.02.2019.

19:45

Marsej remijem udaljen od Evrope

Fudbaleri marsejskog Olimpika odigrali su nerešeno na gostovanju u Renu, pa sada kaskaju dva boda za četvrtim mestom koji vodi u Evropu.

Izvor: SN

Autor: SN

Marsej remijem udaljen od Evrope
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Ren je već u sedmom minutu utakmice došao do pogotka preko Bendžamina Andrea, a radovali su se samo šest minuta, pošto je već u 13. minutu zbog povrede igru napustio Bensebaini.

Strelac jedinog gola do tada, Andre, zbog prekršaja je dobio žuti karton u 34. minutu, a Mario Baloteli ga je "ispratio" jer je samo četiri minuta potom i on dobio karton.

U drugom poluvremenu, preko Žermana, Marsej dolazi do izjednačenja, jer je Tovan nakon kratkog kornera pronašao Žermana u petercu i ovaj glavom "spakovao" loptu u gol. Ispostavilo se da je ovo bio konačan ishod susreta, koji je udaljio Marsej od četvrtog mesta, koje vodi u Evropu, a četvrti u Francuskoj je trenutno njihov ljuti rival, Sent Etjen.

Fudbaleri Nanta savladali su Bordo, golom Paloe u 51. minutu meča. Drugo poluvreme je bilo sadržajnije od prvog, videli smo da su treneri izvršili svih šest izmena, a imali smo i tri žuta kartona.

Tuluz i Kan su remizirali u jednoj interesantnoj utakmici, u kojoj smo oba gola videli u nadoknadi vremena. Kan je poveo u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je strelac bio Enco Kriveli, dok je Tuluz uz pomoć Maksa Gradela uspeo da izjednači rezultat u 91. minutu.

Rems je na gostovanju Monpeljeu postigao četiri pogotka i sada ima isti broj bodova kao Olimpik, pa će nastaviti da jure svoj san igranja u Evropi ove jeseni.

Iako je Kongre doveo Monpelje u vođstvo, Rems je uspeo da stigne do izjednačenja nakon dvadesetak minuta. U drugih 45 minuta, Zeneli je vrlo brzo postigao pogodak i doneo preokret Remsu, da bi Labrord samo devet minuta kasnije izjednačio rezultat. Rems je kasnije preko Remija Udina i Pabla Šavarije došao do trećeg i četvrtog pogotka, a samim tim i nova tri boda, pa su trenutno na deobi pete pozicije sa marsejskim Olimpikom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu