Bez vozačke dozvole upravljala Lastinim autobusom

Kikindska policija je danas oko 9.30 sati, isključila iz saobraćaja veliki dabl-deker, autobus beogradske Laste koji je saobraćao na liniji Beograd-Subotica, jer je kontrolom utvrđeno da nije tehnički ispravan.
Bez vozačke dozvole upravljala Lastinim autobusom
Foto: Screenshot
Osim toga, njime je upravljala T.A. (31) bez vozačke dozvole.
 
Kako je Novostima potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, njihova patrola je utvrdila da žena koja je bila za volanom nema vozačku dozvolu za D kategoriju neophodnu za upravljanje autobusom, a osim tehničke neispravnosti vozila, postoje sumnje da je bilo prekršaja u korišćenju tahografa kao i drugih nepravilnosti.
 
- Autobus je isključen iz saobraćaja, nalazi se na autobuskoj stanici u Kikindi, a putnici su zbrinuti. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Beograd – Subotica, preko Kikinde. Zanimljivo je da se u papirima kao formalni vozač navodi N.R. (59), ali je vozilom upravljala žena bez vozačke dozvole – potvrđeno je Novostima u policiji.
 
Autobus nije napravio nikakav saobraćajni prekršaj prilikom vožnje, već je zaustavljen tokom radovne kontrole saobraćaja na području Kikinde. Zbog naknadno ustanovljnih prekršaja policija će podneti odgovarajuće prijave.
  • Pitanje

    25.02.2019 21:58
    Samo napred! Jasno se vidi gde su pobegli vozaci .Za takvu platu niko nece ovde raditi
  • Opa

    25.02.2019 21:22
    Ppa
    I drzavom upravljaju polupismeni...dok se sasvim ne slupamo
  • Обсарвер

    25.02.2019 10:26
    Мишко
    Па мој Мишко, може и завезаних очију да вози....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina