Kako izgleda kada dizajniranje odeće za pse postane ljubav? VIDEO

Ponovo nam je zahladnelo i to je uobičajeno u susret proleću. Mi manje-više znamo kako da se oblačimo u ovo doba godine, ali, da li je oblačenje kućnih ljubimaca trend ili potreba i kako dizajniranje odeće za pse može postati ljubav?

Izvor: B92

Nedelja, 24.02.2019.

17:42

Kako izgleda kada dizajniranje odeće za pse postane ljubav? VIDEO
Foto: elitravo/depositphotos.com

Naime, Andrea Mladin godinama je bila uspešna marketinška menadžerka i organizatorka velikih međunarodnih događaja. Onda je pre dve godine dobila Milu, maltezerku, u koju se odmah zaljubila, i, jednostavno, kaže, počela da se edukuje i dizajnira odeću za kućne ljubimce.

Vrlo malo je znala o nezi kućnih ljubimaca i baš potpuno ništa o dizajniranju odeće za njih. Ipak, ova Novosađanka kaže da je dizajniranje odeće za ljubimce nešto u čemu se potpuno pronašla, naišla na podršku i bližnjih i institucija i danas ovaj posao radi celim srcem.

U njenoj kolekciji može se naći garderoba za ljubimce, sve od džemperića, majica, skafandera i kabanica, do kačketa i kupaćih kostima za pse.

U video-materijalu u nastavku pogledajte šta kaže Andrea o hobiju koji je brzo prerastao u njen posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: