Dve nove Xbox konzole stižu iz Microsofta ove godine?

I dok je Sony, na zaprepašćenje i razočarenje mnogih, najavio da će ove godine, po prvi put, propustiti E3 sajam, iz suparničkog Microsofta su najavili nikada veći šou ove godine, ali još uvek bez ikakvih konkretnih detalja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 24.02.2019.

10:10

Dve nove Xbox konzole stižu iz Microsofta ove godine?
Foto: Depositphoto / urbanbuzz

Sada su, međutim, stigle prve "proverene" glasine, koje kažu da će Microsoft izgleda iskoristiti ovogodišnji E3 da premijerno svetu predstavi ne jednu, nego dve Xbox konzole nove generacije, koja bi trebalo da stigne 2020. godine.

Prema informacijama koje prenosi francuski portal JeuxVideo, radna imena konzola su "Lockhart" i "Anaconda".

Lockhart će biti konzola za manje zahtevne korisnike, sa fokusom na digitalnu distribuciju i strimovanje igara, pa tako neće ni imati čitač diskova.

Sa druge strane, Anaconda će biti "prava" nova generacija, zver koja će terati sve nove naslove u 60 fps 4k, sa svim propratnim novim tehnologijama, prenosi Play.

Navodno će igra koja će ići uz lansiranje nove konzole biti Halo Infinite, kao prva "prava" next gen igra, koja će zajedno sa novim konzolama izaći krajem 2020. godine. Prema onome što je do sada poznato, imaće dosta RPG elemenata, što je zaokret u odnosu na tradicionalne Halo igre.

Specifikacije novih konzola bi trebalo da izgledaju ovako:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: