TRIFUNOVIĆ UŽIVA SA ŽENOM VOĐE OZLOGLAŠENOG KLANA: Sergej se loži na krimose, evo u kakvom je društvu NOVOPEČENI POLITIČAR (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Zorana Jevtić

ŠOKANTNO

TRIFUNOVIĆ UŽIVA SA ŽENOM VOĐE OZLOGLAŠENOG KLANA: Sergej se loži na krimose, evo u kakvom je društvu NOVOPEČENI POLITIČAR (FOTO)

Politika -

Ima neka tajna veza... Lider PSG se hvalio druženjem s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog krimi-klana

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ne skriva da se druži sa ljudima koji su povezani s licima iz kriminalnog miljea!

Naime, on je prethodne dane proveo u društvu s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog „škaljarskog klana“ koji se trenutno nalazi u zatvoru, a ona ga redovno posećuje. Svoje druženje nisu skrivali, nego su ga i ovekovečili video-snimkom koji su i jedno i drugo postavili na Instagram.

foto: Printscreen Instagram

Druženje uz klavir

Trifunović, koji je glavni zagovornik protesta koalicije Dragana Đilasa, i žena ozloglašenog kriminalca jedno od druženja su upotpunili muzikom, pa se glumac latio klavira. Sve to je Dejana fotografisala, a zatim, uz aplauz i komentar „Moj talentovani prijatelj“, postavila na Instagram. Posle samo sat vremena Trifunović je tu fotografiju podelio na svom profilu.

foto: Printskrin/Instagram

Sagovornici Kurira kažu da sve ovo pokazuje da Trifunović nema apsolutno nikakav osećaj o moralnim i društvenim normama, te da nije dorastao ozbiljnom bavljenju politikom. Kriminolog Zlatko Nikolić ocenjuje da, posle raznih ispada, Trifunović nema šanse da još dugo bude lider u svojoj stranci.

- On samo doliva vodu u vodenicu koja mu ne ide u prilog. Imponuju mu lica koja u javnosti ostavljaju utisak opasnih osoba jer i sam pokušava da bude mačo tip. I u izjavama je neumeren, neukusan, nekulturan. Posle svega toga, čovek ne uliva nikakvo poverenje, a pošto već nema politički kredibilitet, nema šta ni da ugrozi ovakvim istupima - kaže Nikolić za Kurir.

Podsetimo, Trifunović se i ranije družio s kontroverznim ličnostima, kao što je Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Svojevremeno je lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio da su Trifunović i Legija bili ortaci, a o toj vezi je nedavno govorila i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

Skandal za skandalom

Podsetimo, Trifunović je u poslednje vreme imao više skandaloznih ispada, poput vređanja žena, promovisanja marihuane... Ovih dana je prozivao i premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đurđić, i to samo nekoliko sati nakon što su dobile bebu.

foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Ovaj čovek nema granice Sergej udario na mrtvog Šabana Dok cela Srbija tuguje za pevačem Šabanom Šaulićem, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći, Trifunović ne može da se suzdrži od zluradih komentara. Njemu je zasmetalo to što je kralj narodne muzike sahranjen u Aleji zaslužnih građana, pa je na vest da će pevač počivati pored glumca Nebojše Glogovca napisao: "Ja neću. Kremacija i posipanje pepela u Neretvu sa starog mosta, ku*ac ćete nekog da mi naseljavate u komšiluk. Laku noć." Kad mu je neko odgovorio da u Aleju ne možeš ako si "šalabajzer koga niko ne shvata ozbiljno", Trifunović je uzvratio: "Šalabajzer Šaulić?"

foto: Beta Miloš Miškov, Dado Đilas

Dijana Hrkalović Tužiću Trifunovića Državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića zbog, kako navodi, laži koje je on izneo na skupu u Knjaževcu. On je, naime, rekao da se Hrkalovićeva "zabavlja s likom koji diluje drogu". - Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da s time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu - navela je Hrkalovićeva i dodala da ovakve sramne optužbe ne smeju ostati bez sudskog epiloga.

foto: Dragana Udovičić, Saša Čolić, Damir Dervišagić

Nastavili po starom Đilas i Jeremić udarili na Srbiju Samo dve nedelje posle posete Briselu i Evropskom parlamentu, gde je optužila predsednika Srbije Aleksandra Vučića za porast popularnosti Rusije u Srbiji, delegacija Saveza za Srbiju bila je u Berlinu, gde je nastavila sa iznošenjem optužbi. Ovog puta Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, koji su bili i u Briselu, pridružio se Borko Stefanović.

Kurir.rs/Silvija Slamnig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track