Uz Sava centar 4 nova hotela, plus jedan koji imaju najveći gradovi

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će završetak rekonstrukcije Centra "Sava" omogućiti i izgradnju još tri do četiri velika hotela.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 23.02.2019.

13:05

Uz Sava centar 4 nova hotela, plus jedan koji imaju najveći gradovi
(Foto: Thinkstock)

Kako je rekao, njihova izgradnja će početi već ove godine, kao i da je "Beograd na vodi" najavio izgradnju "W hotela", hotela koji imaju samo najveći gradovi u svetu.

Zamenik gradonačelnika ocenio je i da je za 30 odsto više turista u Beogradu u odnosu na zvanične podatke budući da oni nisu prijavljeni, te naveo da u Beogradu još nije rešena registracija apartmana i svih hostela, a da veliki broj turista iz bivše Jugoslavije ima rođake i prijatelje u Beogradu kod kojih odseda.

"Beograda je grad koji je okrenut ka turizmu. Srbija sve više živi od turizma i ponosni smo na to što Beograd ima sve bolji imidž, što dolazi više investitora u Beograd i o Beogradu se u Evropi i svetu priča na lep način", rekao je Vesić.

Na štandu Turističke organizacije Beograda (TOB) u okviru 41. Međunarodog sajma turizma je predstavljen novi infopanel, a Vesić kaže da će tokom ove godine biti postavljeno 10 takvih panela u gradu koji će omogućiti turistima da dobiju sve potrebne informacije o gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: