Region

Svet

Maja Berović napadnuta nožem!

Pevačica je doživela užasnu situaciju u bekstejdžu nakon nastupa u Beču! Maja Berović napadnuta nožem na nastupu, bolesni fan pretio da će ubiti nju i sebe! 

Maja Berović napadnuta nožem! Screenshoot/Instagram



Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović doživela je neprijatnu situaciju na nastupu u Beču, kada ju je napao muškarac srednjih godina u bekstejdžu! Da situacija nije bila nimalo naivna, govori to što joj je muškarac pretio kako će ubiti prvo nju, pa njenog supruga, a zatim presuditi i sebi. Sve se desilo posle nastupa, a završilo se, srećom, bez posledica. Izvor je za Svet ispričao:

"Taj čovek se predstavlja kao njen vatreni fan, što je i bio, dolazio je na svaki nastup gde god da peva, pisao joj, slao poklone, čak mu je Maja ponekad ostavljala karte. Da nešto nije u redu, postalo im je jasno kada je počeo da joj šalje slike njene zgrade na Dedinju, pa onda kuće u Austriji u Gracu. Bilo je očito da je uhodi. Maju je to uplašilo, a kada je krenuo da je zasipa porukama kako moraju da se druže, inače će on ubiti nju i sebe, Maja se zabrinula i rekla mužu da mu ne dozvole da joj priđe na nastupu. Nažalost, baš to se desilo u Austriji, čovek je sa kupljenom kartom pušten u diskoteku, neprimećen je sačekao kraj koncerta kako bi se navodno slikao sa njom i čim su ga pustili u bekstejdž, on je izvadio nož. Maja se dobro snašla, nije paničila, nego je odglumila da je radosna što ga vidi, kao da su prijatelji, i ponudila mu da sedne i popije nešto, a Alen, koji je bio nekoliko metara dalje, diskretno je pozvao obezbeđenje. Za nekoliko minuta, savladali su ga, a da Maju i Alena nije ni pipnuo. Naravno, pozvali su policiju, predali i njega i snimke. "

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>