NEM OD BOLA: Šabanov vanbračni sin došao na sahranu, trudio se da bude neprimećen

Novosti online

22. 02. 2019. u 20:51

Najstariji, vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert (47), se pojavio danas na očevoj sahrani

НЕМ ОД БОЛА: Шабанов ванбрачни син дошао на сахрану, трудио се да буде непримећен

Šabanov sin Robert

Najstariji, vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert (47), se pojavio danas na očevoj sahrani. Njega je kralj narodne muzike dobio pre braka, a u petak popodne nemo je stajao usred mase, trudeći se da ostane neprimetan.


Robert je u petak došao sa svojim bratom kako bi se poslednji put oprostio od svog oca. On je prišao da oda Šabanu počast dok još porodica Šaulić nije stigla na groblje.


Kako su mediji objavili ranije, Šaban i Robert nisu bili u dobrim odnosimo poslednjih godina. Takođe, Robert nije u kontaktu sa bratom Mihajlom i sestrama Ildom i Sanelom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Sandra

22.02.2019. 21:44

Svaka čast pevaču i muzičaru Šabanu Šauliću. Ipak mislim da je cela komemoracija i ispraćaj isuviše potresan i emotivno nekontrolisan i da počast pokojniku treba odati na smireniji način koji se odlikuje izrazima poštovanja i mira za pokojnu dušu.

Memorije

22.02.2019. 22:16

Lepoje od Roberta daje došao Da isprati oca na večni počinak. Ali nije uredu što nema Nikakav Kontakt Sa Ildom Sanelom I Mihajlom, Tome je I Gordana Diprinela Da se nedruže njena deca sa Robertom. Ali svi znamo kako Žene mogu biti Sebiićne. Šaban je bio I Ostaće Legenda Toje bez Daljeg. Nezaboravimo Da Ni Gordana nebih Živela u Rasmošu Da nije Bilo Kralja Muzike Šabana Šaulića. Ima Boga vidite I Sami Neostvarise želja Da oženi ovog sina I znamo zašto Počivaj u miru legendo.

Pa vidite ovo je bio treci deo

22.02.2019. 23:02

Sabanova sahrana je posluzila mnogima da se pojave i prikazu u javnosti. Covek je otisao a "umetnicka estrada je osatala sa pitanjem, ko je sledeci"?

Maja

22.02.2019. 23:06

Mislim da bi porodica Sabana Saulica trebala uspostaviti kontakt sa njegovim najstarijim sinom,On je ipak njihov.Oni zive u izobilju, dok on nema nista od toga.

Адвокат

23.02.2019. 08:56

@Maja - Драга Мајо, ниси у праву да нема ништа од тога. Можда сада нема, али кад дође оставинска расправа имаће. Он је признато дете и као такво законски наследник, Али ако је покојни певач стварно сачинио тестамент у ком му није дао ништа, најпростијом тужбом добиће 1/2 законског дела као нужни део. Ово је тако за случај да га Шабан није избацио из наслеђа, што је веома тешко учинити и постоје стриктни законски разлози за тако нешто.

Raki

23.02.2019. 08:43

Sramota sto nisu u kontaktu. Niko od nas nije trazio da se rodi ,pa tako i Robert. Htela to Gordana da prizna ili ne,Robert je pokojnikov sin.