Laport još šest godina u Sitiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.02.19. | 19:25

Bask više nije u grupi najmanje plaćenih igrača u timu...

Mančester Siti je blindirao Emerika Laporta! Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Građana, mladi centralni defanzivac potpisao je novi, poboljšani ugovor koji bi trebalo da ga zadrži u klubu do 2025. godine. Sa "svega" 65.000 funti nedeljno Bask je spadao u grupu najmanje plaćenih igrača Sitija, što je novim ugovorom ispravljeno. 

Englezi još nisu objavili koliko će po novom sporazumu Laport inkasirati, ali nema sumnje da je cifra u najmanju ruku duplirana. On je ove sezone već odigrao 36 utakmica za Mančester i pojavio se u svakom susretu Premijer lige. To dovoljno govori koliko poverenje u njega ima Pep Gvardiola
"Ja sam najsrećniji čovek na svetu danas. Od dana kada sam došao ovde svi se prema meni odnose sjajno. Uživam u Mančesteru. Ovaj klub mi daje sve što je potrebno da bih napredovao. Želim da mu uzvratim tako što ću biti sve bolji i bolji", kazao je Laport.  

Izabrane vesti

Direktor Sitija Čiki Begiristajn poručio je da je šampion Engleske napravio veliku stvar što je produžio saradnju sa Laportom
"I pre nego što smo ga doveli znali smo kakav potencijal ima. Ogroman talenat. Činjenica da će nam posvetiti svoje najbolje igračke godine treba da bude proslavljena s naše strane"

Podsetimo. Siti je Laporta kupio iz Bilbaa januara 2018. za 65.000.000 evra. Ove sezone 24-godišnji defanzivac postigao je četiri gola. 

 


tagovi

Emerik Laport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara