Кућа Добрих Вести

Login

Данас почиње Сајам туризма

Оцените овај чланак
(1 Глас)

GRECCEДанас званично почиње Сајам туризма.

 

Под слоганом „Лето је ближе него што мислите“ у халама Београдског сајма представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори, и посетиоцима понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

 

Један од најатрактивнијих сегнемата у богатој понуди Сајма туризма традиционално су фирст минут понуде и ексклузивне сајамске погодности за одмор у предстојећој летњој сезони као и премијерно представљење понуде, програма и аранжмана заинтересованим путницима.

 

За текућу зимску сезону и одморе на снегу у домаћим и иностраним ски центрима, агенције за сајам припремају примамљиву ласт минуте понуду.

 

Највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи сваког фебруара успешно помовише најновије трендове и збивања у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања и отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. Догађај је симбол туристичког представљања за све учеснике туристичке привреде и покретач јачања свих грана туризма и угоститељства у Србији и региону.

 

                          GOOPREMA

 

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Бугарска, земља чији је туризам у процвату, а град Пловдив једна од престоница културе у 2019. години. Србија и Бугарска овим партнерством настављају да унапређују иначе блиску туристичку сарадњу.

 

Једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону обједињује и промовише све гране туристичке привреде, организујући истовремено и 10. Међународни сајам вина BEOWINE, 15. Међународни сајам хотелско угоститељске опреме HORECA – OPREMA и 15. Сајам сувенира.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 фебруар 2019 22:41

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија