Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
ONA JE NAJSTRASTVENIJI LJUBITELJ ŽIVOTINJA Ima čak 90 ljubimaca i nisu sve mačke i psi, a tek da čujete KAKO SE ZOVU (FOTO)

ONA JE NAJSTRASTVENIJI LJUBITELJ ŽIVOTINJA Ima čak 90 ljubimaca i nisu sve mačke i psi, a tek da čujete KAKO SE ZOVU (FOTO)

Oni koji imaju ili su nekada imali sreće da imaju kućne ljubimce znaju da te naše omiljene napasti za sobom umeju da ostave popriličan nered, zbog čega se retko ko usuđuje da drži više njih u svom domu. Međutim, tu ipak ima i onih hrabrijih.

devojka sa ljubimcima Foto: Instagram
devojka sa ljubimcima

Rejčel Ardi je (31)iz Atlante, zaintrigirala je javnost svojom nesvakidašnjom ljubavi prema životinjama. Naime, ona ih toliko voli da je odlučila da usvoji njih čak 90, i to različitih vrsta i veličine.

Svakoj od njih dala je i posebno ime, a mnogi od njih nose neko od imena iz kultnog filmskog serijala "Gospodar prstenova".

Tako u njenom domu, između ostalih, žive mazga Bilbo Bagins, koza Gandalf, koker španijel Frodo, kao i mačke Boromir i Faramir.

Da život sa toliko ukućana nije jeftin, dokazuje i činjenica da Rejčel na hranu i troškove veterinara godišnje potroši i do 10 hiljada dolara, a sve svoje (ne)zgode sa ljubimcima deli na društvenim mrežama gde je postala pravi hit.