Jirgen Klop
Jirgen Klop

Klop u superlativu o rivalima, završni pas prvi utisak: Za 20 godina se ovoga nećemo sećati

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 23:44

“Nisam na mesecu, ali nije ni loše”, kaže Liverpulov trener

Nije izgledao zadovoljno posle meča. Nadao se Jirgen Klop golu. Uostalom, Bajernu je meč sa Liverpulom bio prvi u 2019. na kojem nije primio gol. Ipak, ne može ni Klop da bude sasvim nezadovoljan. Posebno s obzirom na to da su pojedini igrači nemačkog šampiona taktički odigrali sarvšene utakmice. Klop o njima u superlativu.
Kimih i Alaba su bili neverovatno disciplinovani, nisam ih nikad video da se tako brane. Poštovanje, otežali su nam posao, mada je bilo situacija u kojima smo im pomogli nepreciznim završnim pasovima… Tijago je takođe svetska klasa od fudbalera. Veoma dobar u poziciji povučenog plejmejkera. Uz Martineza je izgledao odlično”, hvali Nemac rivala.

Izabrane vesti

O samoj utakmici…
Prvo poluvreme smo malo izforsirali, ali ovo nije bio dan u kome ti sve klikne od prvog minuta. Kažem, sami smo sebi zakomplikovali život lošim završnim pasovima. Bilo je desetak takvih situacija, dali posle kontre ili oko kaznenog, kada smo im bukvalno davali loptu u noge. Bilo je tu i mnogo dobrih stvari, ali za 20 godina se nećemo sećati ove utakmice”.

O rezultatu…
Ako već mora remi najbolji je bez golova. Ali da, možemo bolje. I danas smo imali bolje šanse, ali nije gotovo. Nije ovo rezultat iz snova, nisam na mesecu, ali je dobar”.

(FOTO: Reuters(


tagovi

Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara