Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Kirovski tipuje za lečenje Dragana Tripkovića

Vreme čitanja: 5min | uto. 19.02.19. | 11:40

Čuvar mreže Budućnosti iz Dobanovaca u Lionu očekuje od tri do pet golova

Prošao je kroz mlađe selekcije Zemuna da bi u Gornjoj varoši prvi put stao na gol liniju jednog seniorskog sastava. Upisao je i dvocifren broj nastupa za reprezentacije Srbije U19 i U21. Iz Zemuna je prešao na stadion “Rajko Mitić”, pa se još jednom okušao na Gradskom stadionu u Zemunu. Branio je i za Brđane, skopski Vardar i sad je “jedinica” Budućnosti iz Dobanovaca.

Ukoliko se niste dosetili današnji gost plemenitog listića u podne je golman Aleksandar Kirovski koji se pre svega zahvalio na pozivu za učešće u društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”.

Izabrane vesti

Poznato mi je da je pomoć svake vrste potrebna mnogim ljudima i da vaša kompanija nesebično donira sredstva. Nadam se da će se i moje ime naći u društvu poznatih ličnosti kojima je dobrotvorno tipovanje omogućilo da nekome pošalju tračak nade. Ukoliko plemeniti listić prođe dobitak usmeravam za lečenje Dragana Tripkovića “.

Dragan je imao živu srodničku transplantaciju bubrega 2006. godine obavljenu na VMA, kada mu je donor bila majka. Međutim, nakon pet godina dolazi do pogoršanja funkcije i Draganov organizam odbacuje transplantirani organ. Već pet godina je na dijalizi koja ga i održava u životu. Draganovo vreme za operaciju polako se približava kraju. Kako optimalni rok već prolazi, Dragan se obraća svim humanim ljudima da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju sredstva i na taj način omoguće odlazak u inostranstvo na transplantaciju bubrega. Pomozimo Draganu da normalno živi i prisustvuje odrastanju njegove dece, njegove podrške, najvećeg podsticaja i razloga njegove borbe.

Pomozimo Draganu! Upišimo 598 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun.

Kompanija MOZZART i danas našem plemenitom kladiocu odobrava 10.000, 00 dinara kao ulog za sastavljanje Humanitarnog tiketa u podne. Do sad smo u dobrotvornom listiću imali 153 dobitnika uz čiju asistenciju je MOZZART donirao ravno 10.925.120, 00 dinara.

Pomenutu sumu ove sedmice će pokušati da uvećaju sledeći učesnici: danas, golman Aleksandar Kirovski, sutra, trener Monaka Sašo Filipovski, potom, glumac Laza Ristovski, predsednik sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica, glumac Petar Benčina, reprezentativac Stevan Pletikosić, a jučerašnji humanitarni tiket je sastavio trener Asvela i selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović.

Evo humanitarnog tiketa golmana koji trenutno brani u Prvoj ligi Srbije…

Naravno da je Aleksandar iskoristio mogućnost da na plemenitom listiću odigra na utakmice koje stižu iz Lige šampiona. U Lionu će snage odmeriti OLIMPIK i BARSELONA. Lion je bio u nizu od pet pobeda, iznenadila ga je Nica, ali se vratio trijumfom nad Genganom, 2:1. Sevilja je iznenadila Barsu koja je potom uknjižila po tri pobede i remija. Međusobni skor je na strani Katalonaca, 0:2:4, a najubedljiviji trijumf ostvarila je Barsa na poslednjem susretu dva rivala, 5:2.

Za početak igram na golove, ukupno od tri do pet”.

U osmini finala elitnog takmičenja LIVERPUL dočekuje BAJERN. Domaći su poslednje poraze doživeli od Građana i Vukova u okviru Premijer lige. Usledilo je pet mečeva bez poraza. Bavarci na poslednjih 20 duela imaju samo jedan poraz i to od Leverkuzena. Ne sećamo se kad je na utakmici koju je odigrao nemački predstavnik palo manje od tri gola. Istorija je na strani Liverpula, dobijao sa 3:0 i 3:2.

Očekujem da već u prvih 45 minuta vidimo makar dva gola”.

Ostajemo na Ostrvu gde će se u okviru Čempionšipa sastati KPR i VBA. Gosti su u vrhu tabele, imaju šest bodova manje od lidera lige. VBA nije doživeo poraz na poslednje tri prvenstvene utakmice. Na toliko poslednjih okršaja domaći su zabeležili sve same poraze. Gosti imaju i bolji međusobni skor, 8:6:11, uz najubedljiviju pobedu od 7:1. Najčešće mreže nisu mirovale kad su igrala dva sastava.

U drugom poluvremenu utakmice očekujem po gol na obe strane, TGG 2gg”, konstatovao je Kirovski koji je siguran da su opšte poznati detalji iz njegove igračke biografije, ali ne i poslednje odluke.

Napustio sam makedonski i puno poverenje ukazao srpskom fudbalu. Stavio sam tačku na saradnju sa bivšim klubom, ali i velike tri tačke na očekivanja od tima Budućnosti. Posle prvog susreta sa trenerima Igorom Spasićem i Milošem Đolovićem bilo mi je jasno da je moj sadašnji klub zdrava, sportska sredina. Radimo kao jedan, igramo za tim i to je ono što sam očekivao. Naravno, verujem da se od toga mogu stvoriti dobri rezultati. Zato sam ovde, da bi svi išli napred i zajedno iz dana u dan bili bolji. Takva je atmosfera u Dobanovcima, zbog koje sam optimista s razlogom”.

Malo o MOZZART – ovom društveno odgovornom poslovanju…

Da podsetimo na plemenite kladioce koji su u Humanitarnom tiketu u podne ostvarili dobitke od 100.000, 00 i više dinara su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 31 član kluba 100.000.

MOZZART – ov 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

U javnosti veliki eho izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Aleksandra Kirovskog dobitak će biti doniran i za MDD Merhamet. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2102 ENG 2 QPR - WBA tgg 2gg 3,25
Uto 21:00 6410 Olympique Lyon - Barcelona ug 3-5 1,73
Uto 21:00 6413 Liverpool - Bayern 1ug 2+ 2,45
Ukupna kvota13,78

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara